Таможне Украины- 21 год

22.06.2012 23:23   -
Автор:

Руслан Мороз на службі в митниці вже сім років. Вилучення контрабанди, незадекларованої валюти, лишень за перші п*ять місяців цього року – на його пам*яті сімдесят протоколів. Один такий випадок стався зовсім нещодавно -три дні тому.

Руслан Мороз начальник оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил

-Субъектом экономической деятельности ввозился товар – соевый лецитин, были выявлены поддельные документы, которые являлись основополагающими для таможенного оформления.

Щороку митниця захищає країну від неякісного, забороненого товару, а ще поповнює держбюджет на сотні мільярдів гривень. У двадцять першу річницю служби – для митників вітання і святковий концерт. За сумлінну працю та особисті досягнення від міської та обласної влади – грамоти та подяки. Особливо відзначили роботу митників під час Євро-2012.

Ігор Терехов, заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста:

-Очень много делегаций прилетало, и абсолютно все отмечали, чёткую слаженную работу вас и пограничников, это способсвует повышению международного  имиджа города.

Василь Хома ,заступник голови Харківської обласної державної адміністрації:

-Від діяльності цього органу залежить як робота окремих галузей економіки, так і економіки в цілому. Дозвольте мені в цей день побажати міцного здоров'я, щастя, успіхів, наснаги в рішенні тих завдань, які ставить перед нами Президент та Уряд України.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия.