Сыпь неизвестного происхождения у Тимошенко увидел ее защитник Власенко

19.07.2012 22:59   -
Автор:

Сьогодні захисник екс-прем"єрки Сергій Власенко сповістив про те, що леді Ю не лікують вже два тижні.

Сергій Власенко, захисник Юлії Тимошенко:

-У зв"язку із тим, що Юлія Тимошенко протягом двох тижнів не отримує лікування пов"язаного з проблемами спини, медична ситуація з її спиною значно погіршалася.

Але як це могло сталося не уточнює. І це при тому, що в той час її наглядав німецький фахівець доктор Хармс, який зазанчив, що Тимошенко стало вже набагато краще.

-Нам вдалося стабілізувати стан здоров"я Тимошенко, я вже казав, що ми спостерігаємо стабільне покращення її здоров"я.

Але нардеп запевняє, доктор не слідкує за здоров"ям Тимошенко вже давно. Бо його немає в Харкові.

Як я і зазначив доктор Хармс поїхав в четвер 2 тижні тому. Ні, тиждень назад. Два тижні назад. ))

Лутц Хармс, особистий лікар Ю. Тимошенко:

-Мій від"їзд був запланований. И замість мене приїде мій коллега.

Вісім днів не як аж не два тижні, кажуть журналісти. Але далі отримують подробиці про нову хворобу Тимошенко, які лунають із вуст Власенко.

Сергій Власенко, захисник Юлії Тимошенко:

-Два тижні назад Юлія Володимирівна була уражена невідомим захворюванням, яке уразило майже 50 відсотків шкіри її тіла. Тому ми очікуємо приїзда німецьких лікарів для того щоб це питання якимось чином у якийсь би спосіб роз"вязати.

Через це, начебто, харківські медики призупинили процедури з лікування спини, що були приписані спеціалістом Хармсом. Харківські ж лікарів не допускають до діагностування і призначення лікування Тимошенко. З намірами допомогти в одужанні вони звертались кілька разів і щоразу їм було відмовлено. Єдине, що виконують, так тільки призначення яке виписав Хармс, залишивши Харків.  

Ірина Фурса, лікар-невропатолог ЦКЛ № 5:

-Ничего нового с Юлией Владимировной после последнего отъезда доктора Хармса не  произошло. Поэтому ничего нового в её состоянии не произошло чего бы он не видел. Лечение он расписал в последний день отъезда. Он её осмотрел, ознакомился с её имеющимися дополнительными методами исследования, составил план и уехал до следующего приезда у нас этот план есть и всё, что он написал – мы выполняем.

Що зі станом Тимошенко – нова хвороба, чи новий спосіб нагадати про себе – питання відкрите.

Ігор Бескровний, Сергій Перець, Харьковские Известия.