Свято справжніх чоловіків

22.02.2013 21:47   -
Автор:

Надія Циган мешканка Орджонікідзевського району

-Целуются голуби, хорошо им вдвоем. Голубь нежно воркует голубке своей и крылом защищает от других голубей.

Цього вірша Надія Циган присвятила усім чоловікам Орджонікідзевського району. Сьогодні його місцеві мешканці святкують День захисника Вітчизни. Жінка каже, вірш- це маленька крапля любові. Такі б слова зігріли душу кожного чоловіка, який пройшов крізь армійську службу. Це вже говорить Віктор Сітніков. Чоловік зараз на пенсії, але все життя служив. Двадцять третє лютого для нього – це привід згадати молоді армійські роки.

Віктор Сітніков офіцер запасу

-В душах мужчин он всегда этот праздник остается, чтобы не случалось. Это какая-то грусть о старых годах, вернуться бы в те годы, встретиться конечно с товарищами своими.

На свято прийшло близько двохсот мешканців району. Для них виступали місцеві творчі колективи. Організував свято директор хлібокомбінату "Кулиничі" Олександр Гудименко. Він каже: людей повинна об"єднувати не тільки спільна праця на користь рідного району, а й святкува

Олександр Гудименко директор хлібокомбінату "Кулиничі"

-Мы умеем не только работать. Работали на субботниках, много сделали, а есть праздник 23 февраля. Вот в канун праздника защитника  Отечества решили собраться, посмотреть детские коллективы, посмотреть наши заслуженные коллективы Орджоникидзевского района.

Люди танцювали, співали, смакували польвою кашею. Діти катались на конях. Такі свята в Орджонікідзевському районі- традиційні. Тож із наступним святкуванням,-кажуть організатори,не забаряться.

Євгенія Кутнова