Свято Першого вересня у школах та у ВИШах Комінтернівського та Червонозаводського районів

03.09.2012 17:05   -
Автор:

Шістдесят восьма школа Комінтернівського району. Цього року навчальний заклад прийняв майже сотню першачків. Цих винуватців свята важко не впізнати. Вони з білими бантами, квітами та усміхненими обличчями.

Олександра Суслова першокласниця

-Ну мне купили на Барабашово костюм, потом купили юбку, потом туфли, потом рюкзак, сейчас крестная карандаши подарит.

Глеб Гонт першокласник

-Тетрадки, книжки, ручки, карандаши, фломастеры

А щоб дітлахи у країні знань під назвою школа могли не лише вчитися, а й оздоровлюватися, у закладі створили відповідні умови. Побудували цілий спортивний комплекс. Це презент школярам – від депутата Харківської міської ради Анатолія Денисенка.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Наша задача за короткие летние  месяцы сделать максимально дел для того, чтобы улучшить инфраструктуру города, так и общеобразовательных школ, поэтому в этой школе были проведены работы по строительству спортивного комплекса, который включает в себя стритбольную площадку и футбольную площадку.

Свято першого вересня охопило не лише школи, а й ВИШі. Як от університет внутрішніх справ. Цього року його аудиторії поповнилися сотнями курсантів. Їх також привітав депутат Харківської міської ради Анатолій Денисенко. На урочистому посвяченні керівники закладу та депутат заключили усний меморандум про співпрацю.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Со своей стороны обязуюсь тем, чтобы создавать условия  в законодательном поле, на которых вы могли бы профессионально испытать ваш долг, а вы поможете нам своим профессионализмом.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.