Свято “Останнього дзвоника” в онлайні. Харківські випускники – 2020 привітали себе та вчителів

29.05.2020 15:52   -
Автор:
У цей день в кожному шкільному дворі мав би лунати дзвоник. Останній шкільний дзвоник. Дівчата б з білими бантами вдягли свою шкільну форму та стрічки "Випускник-2020". Дітвору б вітали на святковій лінійці. Та життя внесло свої корективи в навчальний процес. Цього року свято пройшло у незвичному форматі. В онлайні. Взагалі ж, щорічно в Харкові свято "Останнього дзвоника" – це масштабна та святкова подія. Згадаємо, як це було у минулі роки. 
 
Найщиріші привітання школярам 2020 року надіслав Харківський міський голова Геннадій Кернес. Градоначальник зазначив на своїй офіційній сторінці у мережі телеграм про те, що остання чверть пройшла в ізоляції, всім довелося навчатися в новому режимі. У цьому є і плюси, і мінуси. Але без колективу, без живої шкільного середовища точно не можна, додав мер. Адже це дружба, це виховання, і повернутися туди у вересні, будуть раді і діти і педагоги.
 
Геннадій Кернес  Харківський міський голова
 
Обидно за выпускников, и я хочу поздравить вас, ребята, и поддержать. Школа останется в вашей памяти и без выпускного, а если вы летом найдете безопасный способ отметить, будет отлично. Харьков потихоньку возвращается к мирной жизни и я обещаю, что мы устроим настоящий праздник ко Дню города, и он будет и в вашу честь! А сейчас сконцентрируйтесь на главном – ЗНО, поступление, это лето стратегически важное и я искренне желаю каждому из вас добиться максимума целей в учебе и в жизни. С праздником, уважаемые школьники, родители и учителя, удачи на экзаменах и хороших каникул! 
 
Подякували своїм вчителям і нехай у відеоформаті і всі інші випускники 2020-го року. Ось лише мала частина добрих слів на адресу тих, хто виховував та йшов пліч-о-пліч всі 11 років.
 
Проте як без привітань самих випускників-2020. Без щирих та теплих слів тим, з ким разом починав вивчати абетку та таблицю множення.