Свято для закоханих у парку Горького

12.02.2013 17:30   -
Автор:

Вже с першої години дня у день Святого Валентина парк Горького наповниться музикою. Тематичною – до дня закоханих. А ось сама розважальна програма розпочнеться ввечері на майданчику поблизу колеса огляду. Будуть конкурси з призами для пар, дискотека та масовий флешмоб. Прикрашатиме дійство ростова лялька в формі серця, з нею можна буде сфотографуватися. Та головним подарунком стане спеціальна акція.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку імені М.Горького"

-Для всех влюбленных пар у нас акция с 16:00 до 17:00. Если вы покупаете один билет, то второй вам в подарок, то есть можно покатать свою половинку, вот такая вот наша главная акция.

Анастасія Полякова кореспондент

-Ось в цій центральній касі в сімейно-розважальному центрі впродовж однієї години будуть розігрувати сто призових квитків для закоханих на атракціони.

Ці сто подарункових перепустки на розваги можна використати на будь-якому атракціоні, але обов"язково того ж дня. Подібна акція, каже керівництво парку, буде в харківському Діснейленді і на Міжнародний день жінок. Тільки-от придбати треба буде вісім квитків, дев"ятий – в подарунок.

Анастасія Полякова