Святкування Нового 2013 року

05.01.2013 18:09   -
Автор:

Більшість харків'ян говорить, навіть і не уявляли, що зустріти 2013й у парку стане такою чудовою ідеєю.  Бо тут все нове та яскраве.

Юлія

-Новый парк, отличные люди, отличное настроение, музыка, всё здорово!

Ірина

-Я люблю свой парк и я вспоминаю когда я по этим дорожкам, ещё не таким красивым как сейчас я ездила на железной белой лошади и дёргала за поводья, а папа бежал рядом и кричал "Ирочка! Не так быстро!"  и я  люблю свой город и я решила первый раз в жизни начать свой год именно с любимого города! Поздравляю всех!

Світлана

-Супер, просто супер! Мы очень рады, что в нашем городе появилось такое место, где так можно приезжать и отдыхать на европейском уровне! 

Олексій

-Нам очень нравится здесь гулять. Отличное настроение, очень хорошо, как бы и маленький ребёнок, ну всё хорошо. Хотим всего хорошего и вам пожелать в новом году и всем всем, вот нам и микрофон понравился.

Не менше за дорослих у новорічну ніч було у парку Горького і дітлахів. Вони зустрічали Новий рік разом з батьками. Погода і режим дня не стали на заваді, тож найменші отримали безліч вражень.

Толік та Ярік 5 років

-Покататься, посмотреть Новый год. Сказочных героев, Снежная королева. А я тоже видел Снежную королеву, а мне пять. Это такая тётя замороженная, она такая тётя и замороженная. И такая вот она Снежная королева.

Настя 5 років

-Я хочу сказать, что Харьков самій лучший в мире! И я ему желаю счастья и чтоб всегда была хорошая погода. С новым годом ещё! 

Єгор 5 років

-Станет ёлочка в углу у окошка на полу, а у ёлки на макушке разноцветные игрушки. С Новым годом!

Приємним подарунком для всіх відвідувачів парку і для дорослих і для малих стала новорічна  дискотека, конкурси та фаєр-шоу.

Такого масштабу святкування нового року Харків не бачив давно. П'ятдесят тисяч людей святкували, переглядали концерт та милувалися феєрверком на площі Свободи.

Намного лучше, чем дома, во всяком случае (скл) Море людей, концерты, классно, весело. Мне это нравится))

До головної ялинки Харкова, прийшли не тільки городяни, а і чимало гостей міста. Так деякі кияни замість того, щоб водити хороводи навколо столичної красуні – милувались першостоличною.

Олег Іванов киянин

-У нас традиция – мы уже третий год подряд приезжаем с друзьями, отмечаем Новый год. Застолье, друзья, конкурсы. Ёлка, мандарины, Дед Мороз.

Казкові герої, Дід Мороз та Снігуронька вітали дітей з Новим роком і у районах міста. На святі побували тисячі хлопчиків та дівчаток з соціально-незахищених родин та дитбудинків.

Анатолій Денисенко народний депутат України
 
-Наша задача создать предпосылки и условия для того, чтобы таких семей с каждым годом становилось меньше. Чтобы уровень жизни повышался. Чтобы люди наконец-то смогли получить достойные условия для жизни.

Діти на святі брали участь у конкурсах, подивились казкову виставу.

Для малюків це свято особливе. Кажуть: мрії на Новий рік здійснюються.

Соня Овчиннікова 5 років

-Это праздник, когда все люди радуются. Дед Мороз дарит подарки. А еще он всем детям дает радость, веселье.

Не менше весело на новорічних святах у наймолодших харків'ян. Дід Мороз завітав і до дитячих садочків міста.

Дрібні помилки у танцях і піснях пробачались всім, говорять матусі. Номери зустрічали бурхливими оплесками. Дітвора ж старалася з усіх сил.

-Ми веселі ведмедики ми у лісі гуляли. На казкове свято досить поспішали.

Ірина Бережна народний депутат України

-Я бажаю всім вам та вашим діточкам в першу чергу звичайно здоров'я. Вам, вашим родинам я бажаю тепла і злагоди у родинах. Нехай завжди вас вдома зігріває тепло, спокій та любов ваших близьких.

Відзначали Новий рік і у харківському зоопарку. Близько ста видів змій, які мешкають у тераріумах та претендують називатися символом 2013-го, у якості новорічного подарунка отримали додаткові порції живих комахах та дрібних гризунів.Фахівці говорять – це наймудріший та найтаємничий знак східного календаря. Хоча більшість людей все одно ставляться до цих рептилій із острахом.

Олександр та Олена харків'яни

-Да, мы их очень боимся. Они ядовитые.

Боятися не слід, кажуть у зоопарку. Навпаки у символу року можна багато чому навчитися.

Олексій Григор'єв директор Харківського зоопарку

-Людям в этот год змеи нужно поучиться у змеи мудрости, спокойствия и спокойного решения тех проблем, которые, безусловно возникают.