Святкові традиції парку

30.03.2013 22:15   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Без квитків та абсолютно безкоштовно. Парк Горького – єдине місце в Харкові, де можна буде повеселитися та посміятися всім містом. А за почуття гумору ще подарунки та призи даватимуть. У неділю в Харківському Діснейленді масово гулятимуть День гумору/

Зранку аніматори проводитимуть для малечі конкурси, а ще вчитимуть складати паперові літачки. О другій годині дня центральною алеєю парку піде карнавальна хода. А перед колесом огляду на всіх очікуватимуть цікаві конкурси та приємні подарунки – городяни змагатимуться у вмінні жартувати. Для них виступатимуть театральні та циркові колективи. Завершиться вечір веселою дискотекою та караоке. Відзначати різноманітні свята в парку Горького для харків"ян стає вже народною традицією. Першим після відкриття оновленного місця відпочинку тут гуляли Новий рік.

Юлія

-Новый парк, отличные люди, отличное настроение, музыка, всё здорово!

Світлана

-Супер, просто супер! Мы очень рады, что в нашем городе появилось такое место, где так можно приезжать и отдыхать на европейском уровне!

А далі – Різдво, День студента, Свято усіх закоханних. Під кожне з цих заходів готували спеціальну програму розваг, цікаві акції, подарунки, конкурси з призами. Єдине, що було незмінно – так це атмосфера та настрій. Особливий. Святковий.

Олена харків'янка

-У ребёнка восторг был дикий после Нового года, который здесь провели, на Рождество тоже выбрались сюда же.

Оксана харків'янка

-Очень нравится, по сравнению с тем, что было, намного красивее, всё изменилось.

Дарина 10 років

-Тут очень классно, здорово, много развлекательных центров, очень весело. Это просто замечательный парк.

А вже в березні в парку Горького цілий тиждень все місто проводжали зиму. Харків"яни гуляли Масляну, куштували млинці, водили хороводи. Народні веселощі були для усіх – і для дітей, і для дорослих. Ніхто не сумував.

Євген Вавенко прикордонник

-Как он только открылся мы сюда постоянно посещаем на все праздники, которые только есть, нам очень нравится, спасибо всем, кто помогал, мы очень счастливы, что такой парк появился в нашем городе.

Ірина 14 років

-Для нас это семейное место для отдыха, мы любим сюда приходить, нам очень нравится здесь, вот сейчас буквально с автодрома, очень повеселились, покатались, получили море удовольствия, очень интересная программа развлекательная, что мы стоим отсюда слушаем, хочется уже туда пойти, поесть блинов, настроение очень веселое праздничное.

Наталія Конопля приватний підприємець

-Призы были деткам, и билеты на аттракционы бесплатно давали, так что все прекрасно, спасибо, парк шикарный. Тут и так все для деток, все прекрасно, все хорошо, прямо радуешься ходишь, с колясочкой постоянно здесь гуляем, прямо очень приятно, чисто постоянно. Здесь вот по выходным очень хорошо, викторины разные для деток, интересно очень, мы вот на выходные тоже приходим, детские игры.

Тепер такі ігри будуть щодня. Адже в парку Горького вирішили не шукати підстав для святкувань. З наступного тижня в Харківському Діснейленді будуть свої маленькі свята. Для дітей. Програму вже підготували. І досить насичену.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку ім. М.Горького"

-В понедельник у нас будет день спорта, здоровья, это будут веселые старты, спортивные всякие викторины, интересные конкурсы, то есть наши аниматоры будут работать в спортивном направлении.

Галина Аксютіна пенсіонерка

-Интересы у детей разные, одни любят бегать наперегонки, другие – рисовать, кто лучше, третий – лазить, кто быстрей залезет, поэтому если организовано будет, это будет очень хорошо, я вот говорю, я внука из Евпатории привезла сюда. Это первое, что было – это парк Горького, мы были здесь на зимних каникулах, было очень холодно и то, мы еле утащили его отсюда.

Галина Гончаренко менеджер

-Взрослые могут немножечко отдохнуть, пообщаться, почитать, а дети в это время позанимаются, я думаю, им будет интересно, или я с ней одна хожу сейчас,  что-то мы рассматриваем, или она будет в группе детей, я думаю, что это будет интересней.

У вівторок на дитмайданчику "Квіткове мистечко" в межах розважальної щоденної програми для дітей дітлахам читатимуть казки, в середу – майстер-клас з малювання. Свої шедеври можна буде забрати до дому, а можна подарувати парку, в планах створити тут цілу виставку дитячого малюнку. У четвер діти вчитимуться танцювати, в п"ятницю співатимуть караоке. А ось в суботу на малюків очікує контактний зоопарк.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку ім. М.Горького"

-Каждое воскресенье у нас детский квест, специально разработанный, который будет проходить именно в детской зоне парка, дети смогут искать клад, бегать, отвечать на интересные вопросы, разгадывать загадки,  то есть все будет очень динамично, интересно и естественно в конце их будут ждать самый ценный клад, который они смогут найти.

У будні у квітковому містечку харківського діснейленду розваги на дітей чекатимуть з десятої тридцяти ранку до о пів на першу. А у вихідні – ще додатковий час – з другої дня до о пів на четверту. І те що тут буде цікаво ніхто не сумнівається. Недарма  парк Горького увійшов до десятки кращих парків світу і як підтвердження тому отримав престижну нагороду "Золотий поні"