Святкові заходи для дітей провели у Новобаварському та Холодногірському районах (відео)

01.06.2023 21:06   -

Вони – найцінніший скарб для їхніх батьків, заради них вони готові віддати все, все, що є в них! Аби вони були щасливі та здорові. У Новобаварському районі до Дня захисту дітей за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова влаштували свято для малюків. Захід зібрав велику кількість дітей, для яких провели різноманітні конкурси та майстер класи.

ЮЛІЯ МЕШКАНКА НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Діти, це найцінніший скарб, який тільки може бути в житті кожної людини, кожної мами та кожного батька! Хочу побажати всім дітям, всім людям – миру, перемоги і щасливого дитинства!

ОКСАНА МЕШКАНКА НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Авжеж миру для всіх діточок. І щоб у всіх дітей було мирне майбутнє, щоб діти були здорові і мали змогу гуляти спокійно по вулицях. Мої діти – це моє життя, це головне, що в мене є.

ТЕТЯНА МЕШКАНКА НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
В першу чергу хочеться подякувати за таку організацію свята в такий нелегкий для України час. Хочеться миру, швидше, для на нашої країни. Здоров’я діткам і всім нам і все буде Україна! Любий мій синочку, я люблю тебе дуже-дуже сильно! Ти моє все, ти мій всесвіт, моє сонце!

Вітали малюків зі святом і у Холодногірському районі. Для дітей працювали інтерактивні локації. Всього заради посмішок та гарного настрою було вдосталь!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

МАРИНА МЕШКАНКА ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНУ
Харків під час війни, це не тільки те місто в яке хочеться повернутися, від нього не хочеться тікати! Тут хочеться залишатися не дивлячись на тривоги на вибухи. Просто дякуємо за таку можливість, що дає жити, насолоджуватися дитинством життям, за все! Кірюша і Данечка! У вас сьогодні таке свято, День захисту дітей, і я хочу вам побажати, щоб ви росли здоровими, щасливими, справжніми патріотами, козаками, такі, як татусь нас, він служить в ЗСУ у нас. І щоб ви пишалися нашим містом Харковом! Люблю вас і Харків!

ОЛЬГА МЕШКАНКА ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНУ
Дуже гарне свято і для батьків, і для дітей, і для бабусь та дідусів! Я обожнюю свого онука! Наша мама зараз знаходиться в ЗСУ, вона з перших тижнів пішла добровольцем, вона медик. Дуже гарно, коли дитина відволікається, навіть в тяжкі часи свято повинно бути. І я дуже вдячна нашій адміністрації, що вона влаштувала таке свято для нас! Ярославчику, я дуже тебе кохаю, ти сама моя любима дитина на всій Землі! Мій онук!

АНАСТАСІЯ МЕШКАНКА ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНУ
Хочу пожелать всем детям, чтобы они всегда улыбались, были жизнерадостными, любили своих родителей, любили своих родственников! Любили свой город Харьков! Доця, я тебя очень сильно люблю! Ты у меня самая лучшая!

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Перш за все ми хочемо, щоб наші діти були найщасливішими дітьми! Ми хочемо, щоб вони жили у мирному українському місту, нашому улюбленому місту Харкові! Тому ми, всі дорослі, будемо робити все залежне від нас, щоб діти ходили в школу, займалися, отримували знання і щоб вони були щасливими і вони посміхалися! Тому всіх зі святом, нехай вони будуть здорові і буде мир на Землі, і в нашому рідному Харкові! Дякую всім! Зі святом!

ОСТАННІ НОВИНИ