Сварка через дівчину закінчилася трагічно

06.12.2012 19:01   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-30 на 30. Така маштабна бійка між студентами-іноземцями сталася ось на цьому стадіоні, що на Олексіївці. За однією з версій причина виявилася банальною – хлопці не поділили дівчину.

Як все відбувалося з вікна своєї кімнати, що на четвертому поверсі гуртожитку, першокурсник Аброр бачив особисто. Розповідає, це нагадувало гангстерські розбірки в стилі стінка на стінку.

Аброр студент медуніверситету

-Студенты собрались, там разговоры вели. Много их 50 или много. Они дрались, бегали туда сюда, и расходились. Примерно 11 часов.

За вже встановленою правоохоронцями інформацією, в ту ніч, з вівторка на середу, скипіла кров у студентів таджиків та туркменів. Двоє хлопців не змогли з'ясувати між собою, з ким же все-таки залишиться їхня східна красуня, в яку вони обидва були закохані. З'ясовували стосунки кулаками. Про інцендент і досі пліткують ось в цьому четвертому гуртожитку медуніверситету. Вахтер розповідає свою версію.

вахтер гуртожитку, біля якого сталася бійка

-Скандал из-за девушки. Девушку оскорбили. А ёё защищали и поэтому началась драка. Иностранка, туркменка.

Комендант гуртожитку, де жив один із ініціаторов бійки, про те, що сталося розповідати не бажає.

 комендант гуртожитку, біля якого сталася бійка

-Покажите разрешение, что вам разрешили это самое… Не трогайте камеру руками! Покажите ваше разрешение.

Навіть заспокоївшись, про інциндент комендант не говорить. Мовляв, нічого не бачила, нічого не чула.

комендант гуртожитку, біля якого сталася бійка

У нас в общежитии ничего не произошло…

Можливо, мовчання коменданта пояснює той факт, що під час бійки постраждав 24-річний Нурі Солтанов, студент четвертого курсу медуніверситету. Його відвезли в міську лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але медики не змогли врятувати хлопця. Міліція вже затримала 19-річного туркмена, який завдав фатальні травми своєму земляку.

Ігор Сенчук начальник кримінальної міліції Харкова

-Были установлены лица, которые непосредственно участвовали в драке, которые наносили телесные повреждения потерпевшему. В настоящий момент данные лица уже допрошены.

Тепер міліція за фактом загибелі студента порушила кримінальну справу за ознаками злочину – нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Слідство триває.

Ігор Бескровний, Євген Шинкаренко Харьковские Известия