Сумской рынок. Домашние продукты, разнообразие товаров, демократичные цены

06.05.2015 17:49   -
Автор:

Сумський ринок, м'ясні ряди. Цього тижня тут додали нові секції з товарами. Вибір – різноманітний. Від свинини до баранини.

Ісмед продавець на Сумському ринку

Есть баранина домашняя, корейка, шея, лопатка, задок, баранина-шашлык в маринаде, телятина-окорок, телятина-яблоко. Все свежее, отличное, надо попробовать, Сумской рынок, добро пожаловать.

Так само свіжі та якісні товари представлені на молочних рядах. Молоко, сметана, сир. Трохи далі продають яйця. Домашні.

Лариса Фатєєва працівник Сумського ринку

Яйца у нас домашние, с Солоницевки, хозяин держит курочек и перепелов. Цены приемлимые, в пределах двадцати гривен. Люди берут, вот только что домашних набрали и перепелиные берут хорошо яйца.

Окрім того, стало більше прилавків з овочами, фруктами. Представлен широкий вибір кондитерки. Працює на Сумському ринку тепер і винний магазин. Також тут продають свіжі та духмяні хлібопекарські вироби. Є і непродовольча група товарів, яка щоразу збільшується. Деякі мазазини навіть об'єднуються, щоб втілити в життя спільні ідеї, як от квітковий бутик.

Олена Дрючан працівник Сумського ринку

С учетом того, что мы находимся на Сумском рынке, где каждый отдел пытается сделать что-то эксклюзивное, свой продукт, мы тоже презентовали такую идею, как букет с конфетами, представлены здесь изготовителями на рынке.

Квіти, -каже Олена, екзотичні, незвичні для Харкова, і цукерки теж. На другому поверсі для відвідувачів встановили альтанку, де можна перепочити. Поруч з нею працює кафе. Головне, -кажуть в адміністрації Сумського ринку, що тут все роблять для харків'ян та гостей міста. Ціни на товари демократичні, на будь-який гаманець. Також вже працює парковка для машин.

Андрій Воробйов представник адміністрації Сумського ринку

Преимущество нашего рынка – это то, что он работает до девяти часов вечера в то время, когда остальные рынки закрываются, мы работаем. Еще один плюс- это то, что рынок работает без выходных, то есть в понедельник, когда на других рынках выходной, вы можете приезжать сюда и совершать здесь покупки.