Сучасна карета швидкої допомоги. Харків отримав спецавтомобіль від французьких партнерів (відео)

08.07.2022 08:21   -
Харків отримав спецавтомобіль від французьких партнерів (відео)

Сучасну машину “швидкої допомоги” спеціально купили для Харкова французькі партнери і також додали для медичних закладів професійне мило, термометри, маски. Детальніше дивіться у сюжеті “Харьковских известий”.

“Це швидка, яка була подарована нашою Асоціацією спільно з фундацією «Артелія». Тобто ми спеціально закупили для Харкова швидку згідно їх вимог з обладнанням всередині і також додали для медичних закладів професійне мило, термометри, маски – для розподілу медикам. Тобто ми займаємось передачею швидких на схід України та містам, які потерпають від обстрілів росіян. Карета швидкої типу «А» і з відповідним обладнанням для цього по французьким стандартам. Все обладнання було закуплене нове по французьким стандартам забезпечення таких швидких”, – розповідає Діана Дольс, операційний директор .«АСОЦІАЦІЯ МЕДИЧНА ТА БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА ФРАНЦІЯ-УКРАЇНА»

“Зараз мета моєї місії це визначити нові потреби, нові потреби Харкова. Ми за ці 4 місяці передали вже 77 швидких і якщо ми визначимо, що є потреба, то ми ще зможемо надати допомогу у якості карет швидкої допомоги”, – каже Діана Дольс.

“На самом деле у нас большая поддержка и кредит доверия среди всех европейских городов, да и не только европейских городов. И все понимают, что сегодня город Харьков это форпост, который противостоит врагу. И те обстрелы, который каждый день продолжаются, конечно, наносят огромный ущерб. И сегодняшняя поддержка наших международных партнёров для нас очень знаковая, и нам это очень важно. Потому что сегодня нам подарили очередную скорую помощь. И вы знаете, что мы хотим создать муниципальную скорую помощь и конечно это для нас очень важно, и она нам пригодится. И эти скорые помощи будут обслуживать харьковчан и не только в военное время, но и после нашей победы, во время мирное – они нам очень пригодятся, и будут работать на здоровье харьковчан”, – коментує Харківський міський голова Ігор Терехов.

Ігор Бескровний, Олександр Іванов, Денис Рибалко та Юрій Бобикін