Субботник в Октябрьском районе

20.08.2012 14:05   -
Автор:

Тетяна Цибульник голова адміністрації Жовтневого району. Мы охватили 3 парка, это Яснопольский, Кибальчича и на Темирязева, потом у нас люди пошли работать в микрорайоны, на улицах наводили порядки. И вот проводим субботник здесь в детском саду. Мы демонтируем старый забор. Будем разбивать клумбы, прогулочные павильоны, будем устанавливать детские площадки.
Колись тут вже був дитячий садок заводу "Красный Октябрь", після його закриття будівлю використовували не за призначенням, а з часом вона взагалі прийшла у занедбаність. І тільки після передачі її у комунальну власність міста, вирішили відновити дитячий заклад. Поки на три групи, з яких дві будуть відкриті за кошти міського бюджету і одна група, а також благоустрій навколишньої території – за допомоги Народного депутата України Олександра Фельдмана.

Лілія Компанієць ,молода матуся:

– Хотелось бы выразить огромную благодарность, что хоть какие-то подвижки в этом плане идут в городе и это чувствуют самые обычные простые люди.

Мишко і Даша мабуть теж вже відчули, що цей заклад стане їх першою альмаматер, бо вже знають чим будуть займатися в дитячому садку.

Даша, 3 роки:

– Учиться.

Тож батьки майбутніх відвідувачів, не залишилися осторонь, кажуть, в рамках міського суботнику не проти попрацювати.

Яна Кравцова, майстер:

– Конечно, это очень положительная работа, потому что детских садиков не хватает. Дети уже приходят с родителями записываться, поэтому это очень хорошо.

Євгенія Горбатюк:

– Родительским комитетом всячески пытаемся помочь, кто что-то сделает, следим за ходом работ и с нетерпением ждём, чтобы наши детки пошли в детский сад.

Понад сімдесят дітей вже записані в цей дитячий садок, відкриття якого заплановано у середині вересня.