Студентки харківських ВИШів зійшлися у грі брейн-ринг

06.03.2013 19:59   -
Автор:

Більше сімдесяти вродливих, а головне розумних представниць прекрасної статі зібралися, щоб з'ясувати хто-ж з них найрозумніша. Для цього обрали інтелектуальний спосіб – брейн-ринг. За першим столом – майбутні авіаконструкторши, з співзвучного університету. Капітан команди Євгенія каже, пройшли ті часи, коли дівчат вважали тільки красивими і не більше. Це вони вирішили довести на власному прикладі. Почали з назви команди – просвітлені.

Євгенія Бутенко капітан команди "Просвітлені"

-Девчёнка должна быть не только красивой, но ещё умной и сообразительной, весёлой.

Серед конкуренток "просвітлених" і команда дівчат у формі "Венери". Її капітан Анна Ніколаєнко говорить, будь-яка дівчина красива, а у формі – вдвічі красивіша і не менш розумніша.

Ганна Ніколаєнко капітан команди "Венери"

-Главное правильно выйти из ситуации, чтобы это не глупо выглядело или неправильно со стороны общества.

Питання ж на сьогоднішній грі всім дівчатам були під силу. Вони були про них самих.

Оцінила силу думки дівчат, студенток харківських ВИШів, народний депутат України Ірина Бережна. Вона сама не раз брала участь у подібних інтелектуальних іграх. Що?Де?Коли? – одна з них. Тому парламентар знає як це цікаво, але в той же час і складно.

Ірина Бережна народний депутат України

-Во время игры в брейн-ринг девушки наши доказали, что Харьков город не только самых красивых, но и самых умных девушек. И в этом может убедиться каждый, но и конечно же поскольку игра проходит в предверии восьмого марта хочется поздравить всех девушек, пожелать им здоровья, благополучия и всегда оставаться на этом олимпе, потому что очень важно не только победить, но и удержаться на этом пьедистале.

Ігор Бескровний