Студенти юридичного університету ім.Я.Мудрого проходитимуть практику у структурах міської ради

13.10.2020 12:12   -
Автор:
Національний юридичний університет. Вже багато років поспіль Харківська міська рада співпрацює із вищим навчальним закладом. Сьогодні сторони вирішили її ще більше зміцнити – підписали угоду про те, що студенти проходитимуть практику у міській раді. 
 
Василь Тацій ректор Національного юридичного університету ім.Я.Мудрого
 
Я хотів би у зв'язку з цим зазначити, що дуже важливо і для нас, і для міської ради, і для міськвиконкому, тому що потенціал нашого вузу досить значний. Сьогодні одні з найбільш складних питань, які виникають у розбудові і нашого міста, і нової правової системи, і реформування в умовах делегування та розширення повноважень місцевих органів влади і тому допомога професійних юристів дуже важлива. Тому я щиро вдячний вам, особисто меру нашого міста, що у нас така співпраця, яка дає можливість покращувати навчальний процес.
 
Міська рада зі своєї сторони надасть умови для роботи студентів. Фахівці мерії навчатимуть майбутніх юристів, консультуватимуть. Договір, зазначив секретар міськради Олександр Новак, підписали на п'ять років. 
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради 
 
Сегодня направления надо сверять с законом в работе. У нас юридическое сопровождение городского совета обеспечивают юристы в разных направлениях, в разных структурах городского совета. Поэтому те молодые ребята, которые завершат учебу и пройдут предварительно стажировку в городском совете – они смогут определиться где им более интересно, где они себя видят более успешными. Конечно, это может быть городской совет и его исполнительные органы, и наши коммунальные предприятия и учреждения.