Студенческие инициативы

22.10.2012 18:45   -
Автор:

Молодий погляд на процес розвитку країни. Студентські ініціативи зачасту містять корисні ідеї розбудови держави.   В цьому впевнена народний депутат України Ірина Бережна, яка багато часу проводить на зустрічах зі студентами.

Ірина Бережна народний депутат України

-Скажу вам честно не многие доктора юридических и экономических наук не всегда могут поделиться таким количеством свежих инициатив и идей, более того, вот эта синергия опыта, мудрости и молодёжной энергии конечно же даёт самые необычайные плоды.

Сама Ірина Бережна давно відома своїми ініціативами у сфері молодіжної політики. Вона є автором законопроектів про перше робоче місце, про доступне житло для молоді. Її ініціатива зрівняти виплати матерям на дітей до трьох років до прожиткового мінімуму. Наступна перспективна задача – приймальні народного депутата Ірини Бережної у вищих навчальних закладах. Також аби стимулювати молодь брати участь у житті країни триває конкурс законопроектів, який започаткувала народний депутат.

Рената Казанська студенткаУ ВУЗах свої започаткування. В них організовує свої приймальні народний депутат України Ірина Бережна. Бо вона добре знається на проблемах молоді і вміє іїх вирішувати. А також обраниця впевнена, що з-поміж ініціативної момлоді знайде собі помічників.

-Конкурс законопроектов это очень хорошая идея, он позволяет раскрыться студентам всем, в частности юридической академии, то есть придумать что-то своё, какие-то новые идеи, новый взгляд  на рассмотрение законодательства Украины.

Підсумки підбиватимуть наприкінці січня. Переможець стане одним із помічників нардепа. Але це ще не все.

Ірина Бережна народний депутат України

-Все инициативы и законопроекты, которые будут участвовать, но не выиграют, автоматически попадут в банк студенческих инициатив, который уже создан и по мере поступления также будут вновь выноситься на рассмотрение парламента.

Анастасія Полякова, Ігор Луханін, Харьковские Известия