Студенческие инициативы должны быть услышанными. Ирина Бережная провела встречу с харьковской молодежью

04.10.2012 23:21   -
Автор:

Почути проблеми студентів та їхні пропозиції. У невимушеній атмосфері відбулася зустріч народного депутата України Ірини Бережної із ВИШивцями. Такі зустрічі із студентами Ірина Бережна проводить часто. І саме під час них формуються нові програми, спрямовані на покращення життя молоді. Наприклад, таким став законопроект про перше робоче місце.

Ірина Бережна народний депутат України

-Именно нароботки, предложения студентов и лидеров студенческого самоуправления легли в основу моего законопроекта о первом рабочем месте, который уже принят в 1-м чтении.

Та на цьому зупинятися не варто, запевняє Ірина Бережна. Наступний крок – проведення конкурсу на найкращий законопроект.

Ірина Бережна народний депутат України

-Все студенты-юристы могут написать собственный законопроект на волнующую их тему и на ту проблему, которую они считают на сегодняшний день главной. И 25 января 2013 года будет объявлен победитель – автор лучшего законопроекта станет официально моим помощником, помощником народного депутата.

Усі студентські законопроекти, що будуть надіслані на конкурс – увійдуть до загальної бази законодавчих ініціатив, розповіла народний депутат Ірина Бережна. І по мірі актуальності такі напрацювання будуть виноситися на розгляд у парламенті.

Олена Завгородня Євген Карпенко Харьковские Известия