Сторонники Тимошенко кочуют с майдана на майдан

29.07.2012 09:59   -
Автор:

Вона відбуває покарання. Вони пишуть заяви до Євросоюзу. Вона скаржиться на чисельні хвороби. Вони намагаються довести, що її злочину перед народом України – не було.  

Прихильники Тимошенко кочують з майдану на майдан. Знайомі обличчя, знайомі гасла, знайома вистава. З-під паркану в’язниці до лікарні, з лікарні до стін суду. І знову по колу.

Історія повторюється двічі: спочатку, як трагедія, потім як фарс. Україна пам’ятає, як десять років тому Тимошенко перший раз опинилася за ґратами. У дві тисячі четвертому році, саме завдяки образу мучениці, створеному політтехнологами , вона – отримала владу. Українці повірили агітаторам, які переконували: Юлі – волю.
Час розставив крапки над «і». Коли Вона перемогла, Україна програла.

Сьогодні прихильники колишньої помаранчевої принцеси знову намагаються виставити карну справу, пов’язану з черговим розкрадання бюджетних коштів, як політичне переслідування. Європа опозиції – вірить, Україна – ні.

Геннадій ,громадянин України:

-Они похожи на не серьезную команду, мое мнение простого обівателя: у нас не опозиция, а детский сад

Сергій, громадянин України:

-Это игра на публику На тех бабушек которые ее поддерживают. И только.

Людмила ,громадянка України : 

-Я вообще в эту опозицию не верю, каждый сам на себя одеяло тянет.

Парламентські вибори цього року, прогнозують політологи, стануть не змаганням пропозицій, як покращити життя громадян, а пройдуть під гаслом: Вона хороша.

Денис Азаров, політолог:

-Они не предлагают варианты развития украины их цель спасти Юлю. И просто получить власть.

Звичайні попутники чи об’єднана опозиція? Хто ж сьогодні йде за Тимошенко? Під брендом Батьківщини зібралося декілька партій. З різними поглядами на життя, з різними політичними уподобаннями, але з єдиною метою – пройти до парламенту. Либідь, рак та щука, які обіцяють впрягтися у візок, що зветься Україна.