Стартував благодійний Аукціон від харківської чемпіонки Паралімпійських ігор Марини Литовченко

21.12.2022 12:20   -

До благодійного проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!» на підтримку ЗСУ долучилася багаторічна лідерка паралімпійської збірної України з настільного тенісу, харків’янка Марина Литовченко. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Відповідний пост провідна спортсменка виклала на своїй сторінці в Фейсбуці. Марина Литовченко – чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 і бронзова призерка Паралімпіади-2016, дворазова переможниця чемпіонатів світу в 2018 та 2022 роках, неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова переможниця та призерка міжнародних змагань та національних чемпіонатів, майстер спорту України міжнародного класу.

На благодійний Аукціон топ-спортсменка світового пара-настільного тенісу виставила унікальний і доволі коштовний для шанувальників спорту лот!

Це спортивна екіпіровка з Олімпійських та Паралімпійських Ігор-2020 в Токіо (фірмова куртка волонтера та футболка з лого Олімпіади). Також Марина додала ще один цікавий приз – захоплюючу книгу-фотоальбом про прекрасне та незламне місто Харків.

Стартова ціна лоту 2000 грн, а сам Аукціон триватиме до 29 грудня до 21:00. Бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки.

Переможцем Аукціону стане той, чия ставка буде останньою на момент його завершення.

Всі зібрані кошти підуть волонтерам (контактна особа Олексій Халтурін), які активно допомагають ЗСУ і зараз закривають частину нагальних потреб наших військових під Бахмутом Донецької області.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати волонтерів та хоробрих українських воїнів будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Долучитися до благородної й такої потрібної справи, взяти участь у благодійному Аукціоні від титулованої спортсменки, або зробити донат на додатковий рахунок можна, перейшовши на відповідну публікацію Марини на її сторінці у Фейсбуці.

Також нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, як Марина Литовченко з початку війни з російськими загарбниками зібрала вже понад 10 тисяч доларів на допомогу рідному Харківському Національному Університету ім. Каразіна.

Відзначимо, що це вже восьмий Аукціон в рамках спільного благодійного проекту «Харьковских известий» та провідних українських спортсменів і тренерів «Допоможемо по-чемпіонськи». З попередніх Аукціонів вдалося зібрати та повністю реалізувати на благодійність майже 75 000 гривень.