Стартували Малі Олімпійські ігри

24.01.2013 18:22   -
Автор:

Учасників на церемонію запросили до міського дельфінарію. Морські котики надихали спортсменів на майбутні здобутки та демонстрували свої власні.

Потім незабутнє шоу з дельфінами – акробатичні трюки і навіть танець.

Оксана Безлюдна учениця школи №51

-Мне понравилось, как они рисовали пейзаж. И как дельфины везли людей.

Олександр Лепковський учень школи №29

-Мне понравился белый кит Пломбир. Когда они через кольца прыгали, морских котиков танец.

Малі Олімпійські ігри проходять в місті вп"яте. Стартували вони вперше у дві тисячі восьмому році. У дві тисячі десятому до них приєднадись і школи області.

Юрій Поярков двократний олімпійський чемпіон

-Очень приятно, что наши дети занимаются физическим  совершенствованием. Каноны и правила проведения Олимпийских игор они всегда предусматривают кроме физического состояния найти мир, дружбу.

Щорічно у змаганнях беруть участь п"ятдесят тисяч учнів. Діти випробОвують свої навички у різних видах спорту. Адже ігри і створені заради пропаганди здорового способу життя. І змагатись за першість – це вже добра традиція.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Задача взрослых, задача власти, задача родителей – сделать все для того, чтобы дети, будущее нашего города, нашей страны, были счастливыми, сильными, успешными, целеустремленными. Я хочу вам пожелать в первую очередь от себя лично, от Валерия Владимировича Писаренко, чтобы у вас был успех, чтобы у вас была победа и счастье всегда рядом.

Попереду у дітей змагання. У них беруть участь учні від третіх до восьмих класів у трьох вікових групах. У кожній команді по шість дівчаток та хлопчиків. Перший етап – шкільний, далі районний, потім міський та обласний. Переможці Малих Олімпійських ігор поїдуть відпочивати до Криму. Однак бажаючих взяти участь в іграх цьогоріч виявилось багато. І не всім вдалось увійти до складу команд. Ці діти змагатимуться у конкурсі малюнків, конкурсі на кращу емблему, девіз.

Євгенія Кутнова