Стань добровольцем! Военкоматы Харькова набирают людей для охраны районов

08.09.2014 16:40   -
Автор:

Шановні жителі міста Харкова! Військові комісаріати міста Харкова проводять набір добровольців для комплектування рот охорони та загонів оборони військових комісаріатів, які призначені для організації територіальної оборони районів міста від можливого вторгнення агресора. Всім небайдужим до майбутнього нашого міста пропонуємо звертатися до найближчого військового комісаріату Харкова..

Така заява розміщена на офіційному сайті міської ради. Ці роти охорони та загони оборони, -розповідають у обласному комісаріаті, формують із добровольців. Віком від шістнадцяти до шістдесяти років.

Юрій Калгушкін заступник військового комісару Харківської області

Роты охраны после комплектования будут являться подразделением районных военкоматов, будут являться военнослужащими. На сегоднешний момент добровольцам вручаются мобилизационные предписания. По команде они будут собраны, будет проводиться с ними теоритическая и практическая подготовка, занятия будут проводиться.

Заняття для добровольців проводитимуть у зручний для них час. Викладатимуть офіцери запасу, ветерани, які мають досвід ведення бойових дій.

Юрій Калгушкін заступник військового комісару Харківської області

Задача этих подразделений – это охрана зданий районных военкоматов, особо важных обьектов на территории района, споровождение грузов на территории районов, борьба с диверсионно-разведовательными группами. Вот это основное. Поддержание порядка в районе.