Стало известно, когда в Харькове начнется новая волна потепления

12.02.2020 12:15   -
Автор:
Близько 13 сантиметрів. Саме стільки за останню добу випало опадів у Харкові. За прогнозами синоптиків, сніжитиме у мегаполісі і в четвер. Щоправда, не так сильно. Автомобілістам радять бути обережними, оскільки на автошляхах буде слизько. Вже в п'ятницю сніг вщухне, оскільки циклон, що зараз обрушився на місто, відступить.  
 
14 лютого  Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 — 10 м/с. Температура повітря: вночі 2 — 7° морозу, вдень 0 — 5° тепла
 
На прийдешніх вихідних, за даними метеорологів, у Харкові буде без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів морозу. Вдень – від мінус трьох до 2 з позначкою плюс. І вже з понеділка у місті поступово теплішатиме.  
 
17 лютого Мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 9 — 14 м/с. Температура повітря: вночі 1 — 6° морозу, вдень 0 — 5° тепла.
 
У середу, 12 лютого, за церковним календарем християни відзначають свято Трьох Святителів. Також в цей день можна спостерігати за погодою і прогнозувати, що буде далі. Наприклад, якщо дерева вкрилися інеєм – до тепла. У разі, якщо на вулиці вітряно, то рік буде сирим.