Стадіон “Восток” повністю відреконструюють

30.01.2013 19:05   -
Автор:

Одинадцятирічний Тарас до спортивної школи "Восток" ходить більше шести років. Він чи не щодня відвідує футбольну секцію.

Тарас 11 років,  вихованець ДЮСШ "Восток"

-Хороший очень тренер, удобно заниматься, и мне недалеко ездить, вот и школа вот 71 недалеко, и учителя тут приятные.

Тепер головне, каже юний спортсмен, аби стадіон  покрили за всіма правилами.

Тарас 11 років,  вихованець ДЮСШ "Восток"

-Зеленая, чтоб трава была. Чтоб трава была подстригнута, будет удобнее играть.

Та зручним буде не лише футбольне поле, а й легкоатлетичні доріжки і трибуни з пластиковими сидіннями. Навколо стадіону встановлять огорожу. Ремонтні роботи планують розпочати в травні.

Ігор Гуренко директор  ДЮСШ "Восток"

-Сейчас идут переговоры с подрядной организацией, которая могла бы выполнить весь этот комплекс работ. Потому что он специфический этот комплекс работ и требует высоких специалистов.

Завершити ж реконструкцію планують в жовтні цього року.

Олександра Суфіянова кореспондент

-Після реконструкції спорткомплекс "Восток" стане подібним до стадіону "Динамо". І на ньому зможуть проводити чемпіонати України і навіть міжнародні замагання.

І це не єдиний спортивний об'єкт в Харкові, який планують привести до ладу, кажуть в управлінні з питань фізкультури та спорту. Цього року також буде продовжено ремонт в дитячій школі з водних видів спорту Яни Клочкової.

Вадим Артем'єв начальник управління з питань фізкультури і спорту

-И в этом году планируем уже сделать крышу основную и внутренние работы и  бассейн уже будет выглядеть так, как мы хотим.

Також в дві тисячі тринадцятому році збираються відреконструювати ДЮСШ №7, а також прийняти в комунальну власність спортивний комплекс "Кондиціонер".

Олександра Суфіянова