Співробітники міліції торгували наркотиками та займалися шантажем

21.03.2013 11:24   -
Автор:

Віктор Коломієць заступник начальника Управління СБУ в Харківській області

-Так 22-летний офицер организовал незаконный сбыт наркотиков среди наркозависимых жителей Харькова.

Із марихуаною та тисячею доларів у кишені. З таким багажем затримали співробітника Комінтернівського райвідділу міліції. Прямо під час передачі йому хабара. Схема його незаконної діяльності  – нахабна, кажуть співробітники прокуратури. Спочатку міліціонер продавав наркотики харків'янам. Переважно, марихуану. Потім шантажував їх, та вимагав гроші.

Олександр Бабіков начальник управління прокуратури Харківської області

-Он организовал притон по употреблению наркотического вещества . Далее с помощью своих знакомых выехали на место, незаконно проникли в жилище, не смотря на противодействие лиц, которые там проживали. После чего требовали с них денег за то, чтобы не привлекать их к уголовнойответственности за незаконное хранение и употребление наркотиков.

Співробітники СБУ розповідають, протягом місяця стежили за міліціонером. Під час спостережень виявили, що до цієї справи причетні ще два співробітника Фрунзенського райвідділу міліції. Зараз усі троє підозрюваних – знаходяться під вартою. Їм загрожує до десяти років ув'язнення по чотирьом статтям Кримінального кодексу. Олена Завгородня Євген Карпенко Харьковские известия