Спасибо ветеранам за Победу!

07.05.2014 17:50   -
Автор:

Петро Микитович Макаренко приймає заслуженні вітання с днем Перемоги. Командиром санітарного взводу він пройшов всю війну. Згадує ті роки як страшні часи лихоліття. Каже, кожен день на фронті міг стати останнім, втім солдати нічого не страшились і самовіддано йшли у бій за визволення Вітчизни від німецько-фашистських загарбників.

Петро Макаренко інвалід Великої Вітчизняної війни

В боях я получил 1-ую Звезду за спасение раненых и вытягивая их с поля боя. А 2-ую Звезду я получил командир батальона нашего тяжело ранили и я принял командование на себя и получил вторую Звезду. Это самые тяжёлые годы были и самые на выживание, как говорится теперь.

Привітати кожного, подякувати за здобуту Перемогу – сьогодні головна місія. І у Першій столиці це вже стало доброю традицією.

Ганна Головчанська голова адміністрації Червонозаводського району

Самое главное внимание, они в нём нуждаются – это наша миссия и цель. И самое главное не только в эти дни уделять внимание этим людям, но и каждый день. Это действительно люди, которые прошли войну, страшное время и сегодня у них столько добра в душе и сердце и конечно. Именно на этих людей надо равняться. 

От і Григорій Єфимович Ваксман, не зважаючи на свій почесний вік, досі залишається в строю. А все тому, пояснює, що він патріот країни та свого міста, а ще просто щаслива людина.

Григорій Ваксман інвалід Великої Вітчизняної війни

Я в своё время чечётку выбивал. Я живу для жизни. Я все трудности преодалеваю. Моя задача вместе с районом сделать, чтобы жители этого дома считались самыми счастливыми. Мы вместе с вами идём в ногу, мы вместе с вами будем все поставленные вопросы решать.

Оптимізму не займати і Олексію Андрійовичу Мазаю. Радіє вітанням і зі сльозами на очах розказує яким був той день Перемоги у 45-му. Згадує і своїх однополчан, які загинули в боях з німецькими окупантами.

Олексій Мазай інвалід Великої Вітчизняної війни

Как в песне поётся, со слезами на глазах день Победы. Понимаете, многим, каждой семье досталось. Ну вот я тоже, хотя и обошлось, а так многие. Вот 4 батальона поехали, а 2 вернулись только с фронта.

Вони як ніхто знають що таке війна і яке горе вона може принести. Тож всі як один бажають тільки миру.