Современное мультимедийное оборудование – подарок харьковским школьникам от народного депутата Украины Виталия Хомутынника

23.02.2016 12:23   -
Автор:

Харківська загальноосвітня школа номер тридцять вісім. Тут, у молодших класах, навчаються діти з особливими потребами. Цим учням, – розповіли у школі, необхідна була спеціальна освітня техніка, тож батьківська трійка звернулася по допомогу до народного депутата України.

Юлія Купріна представник батьківського комітету

У нас была огромная просьба к Хомутыннику Виталию Юрьевичу. Нашему классу очень нужно заниматься по одной методике – методике Жухова. И нам для этого нужно было мультимедийное оборудование. Но, к сожалению, у нас мало детей и родители не в состоянии были приобрести это. И мы обратились к нему.

Людей почули, і нардеп придбав для маленьких харків'ян спеціалізоване аудіо та відео обладнання. Самі ж діти говорять, нині уроки стали легшими і більш цікавими.

Анастасія Сидельникова учениця 2 класу

Нам показывают в самом начале интересные факты: о животных, о технике. И у нас там играет разная музыка.

Наталія Сірік учитель Харківської загальноосвітньої школи №38

Уроки проходят так интереснее, они проходят живее, успеваем на уроках больше. И вот, мотивация у детей больше, интерес больше. Поэтому мы очень довольны.

Сучасне устаткування, – зауважила класний керівник, використовують не тільки для навчання, а й для відпочинку і розвитку дітвори.

Така допомога навчальному закладу, – наголосив помічник народного депутата Володимир Ковальковський, є звичною справою для Віталія Хомутинніка.

Володимир Ковальковський помічник народного депутата України Віталія Хомутинніка

Очень много мероприятий проводится для детей: фотоконкурсы, поддерживаем и спортивные мероприятия. И оказываем содействие – и в благоустройстве, в ремонте детских садов, школ. Любые праздники детские… Если нас приглашают, мы всегда откликаемся и всегда помогаем.

Нардеп із закладом співпрацює не перший рік.

Оксана Колесникова директор Харківської загальноосвітньої школи №38

На початок нового навчального року, враховуючи, що в цьому році школі №38 – 50 років, Віталій Юрійович подарував тенісний стіл, який розташований на 3 поверху. Ми дуже вдячні! Сподіваємося, що і в подальшому співпраця наша буде плідна – діти будуть щасливі.