Сотрудники патрульной полиции провели обучающие тренинги в центрах админуслуг

04.04.2019 14:32   -
Автор:
Регіональний центр послуг. Працівники патрульної поліції проводять тренінг для адміністраторів. Розповідають про повноваження поліції та пояснюють як діяти у разі виникнення нестандартних ситуацій з відвідувачами. 
 
Микита Синєгібський інспектор відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції 
 
Наприклад, було питання, якщо відвідувач з'явився у стані алкогольного сп'яніння, поводить себе агресивно та чіпляється до громадян. Це 100% можна викликати поліцію, тому що це може розцінюватись, як правопорушення. Порушення статті 173 Кодексу про адмінпорушення, тобто дрібне хуліганство та 178 стаття, поява у стані алкогольного сп'яніння у громадських місцях.
 
Подібні тренінги, каже директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, проводять для працівників постійно. Адже змінюється законодавство, розширюється перелік послуг. Крім того, потрібні і психологічні семінари для профілактики емоційного вигорання. Наразі працівники патрульної поліції вже провели тренінги у центрах адмінпослуг Основ'янського, Слобідського, Шевченківського, Новобаварського, Індустріального та Київського районів.
 
Вікторія Китайгородська директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку
 
Мы надеемся, что подобные мероприятия позволят нам сохранить тот позитивный имидж, который имеют сегодня центры предоставления административных услуг и самое главное для нас – это доверие наших потребителей услуг. Для нас важно, чтобы заявители уходили не с обидой либо болью, а с пониманием ситуации и администраторы знали как правильно себя вести в нестандартных ситуациях.