Сотрудники центров админуслуг будут выезжать на дом к лицам с инвалидностью для оформления документов

16.07.2018 15:39   -
Автор:
Працівники центрів адміністративних послуг виїжджатимуть додому та оформлюватимуть необхідні документи. А саме людям з інвалідністю першої та другої групи. У адміністраторів з собою, розповідає директор профільного Департаменту міськради Вікторія Китайгородська, будуть спеціальні кейси з потрібним обладнанням та можливістю користування мережею інтернет. 
 
Вікторій Китайгородська директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку
 
Планируется предварительная запись на каждую среду, то есть это четыре раза в месяц планируется выезд администратора с 09.00 до 18.00. Это будет специализированная машина, администратор по графику будет выезжать на прием. Планируется реализация этого проекта до конца года и, конечно, же мы видим, что это очень востребовано для людей с инвалидностью.
 
Цей проект, продовжує директор Департаменту, має назву "Мобільний офіс". Наразі ведуть перемовини з компаніями, які б могли допомогли втілити в життя цей проект. Також розробляється порядок отримання послуг на дому, його має затвердити міськвиконком. 
 
Олена Шингарьова віце-президент Харківської міської громадської організації "Креавіта"
 
Это очень важно, потому что есть категория людей, которая в силу своих физических ограничений либо своего физического состояния просто не могут приехать в административный центр.  И то, что к нему приедут домой, опять таки, он сам будет самостоятельно решать какие-то свои проблемы. Это для человека бесконечно важно и это здорово, что такая услуга будет функционировать.
 
Проект, розповіли у Департаменті адмінпослуг та споживчого ринку, хочуть реалізувати до кінця цього року.