Соревнования по стритболу

20.08.2012 14:41   -
Автор:

Станіслав Светлицький ,віце-президент української Федерації баскетболу:

– Порядка 10 лет мы проводили турниры на различных площадках школьных стадионах. Сегодня центральная площадь. Мы побили рекорд команд за последние двенадцать лет проведения таких турниров -более 120 команд сегодня.

Офіційний старт командам оголошує народний депутат України Валерій Писаренко.

Валерій Писаренко ,народний депутат України:

– Совсем недавно в международный Олимпийский комитет обратились с тем, чтобы стритболл стал олимпийским спортом, возможно кто-то из вас будет олимпийским чемпионом в этом виде спорта и сегодня пусть победит сильнейший. С праздником вас!

Чотири роки тому, саме у Харкові на такому ж турнірі зі стрітболу познайомилися ось ці хлопці. Які згодом стали фіналістами другого сезону шоу "Україна має талант".

Именно на этом турнире в 2008 году мы собрались вместе и образовалась такая команда.
Герої спортивних майданчиків показують майстер клас сьогоднішнім учасникам турніру. Навчити віртуозним віражам з м’ячем намагаються і владників.
Та щоб такими успішними були результати для всіх команд – їх учасники розігріваються. Аліна прийшла на турнір лише за перемогою. Каже, для цього щодня тренувалася і тепер в неї стовідсоткове попадання в кільце.

Аліна, учасниця турніру:

– Разрываю всех.

Та у фінал, який відбудеться двадцять четвертого серпня у Києві, на Хрещатику – поїдуть лише найсильніші. Путівку туди отримають лише тридцять дві зі ста двадцяти команд Харкова.