Солодкі подарунки та набори зимового одягу. Багатодітних родин привітали із Днем Святого Миколая (відео)

15.12.2022 21:58   -

Цьогоріч вони, як ніколи, чекають справжніх свят. Діти, які пережили бомбардування, втрату домівок, а деякі – навіть окупацію. Тепер вони неабияк вірять, що найстрашніше – позаду й залишиться у цьому році, а попереду – лише мир, спокій та новорічне диво.

ТЕТЯНА ЛОГАЧОВА БАГАТОДІТНА МАТИ
Рік був дуже важкий, дуже. Ми самі з Куп’янська. І дуже важко, дуже було страшно. Але зараз ми сподіваємося на найкраще і ми віримо, що Україна переможе.

А от Євгеній Бабенко 23 лютого тільки дізнався, що стане багатодітним батьком. Наступного дня розпочалася війна, тож із вагітною дружиною та двома дітьми довелося поїхати з Харкова. І лише нещодавно родина нарешті змогла повернутися додому.

ЄВГЕНІЙ БАБЕНКО БАГАТОДІТНИЙ БАТЬКО
Жінка сумувала за домівкою й повернулися. Дещо стало ж безпечніше. Вдома – це вдома. Завжди хочеться до своєї рідної домівки, де й стіни рідні. Трохи відремонтувалося й живемо вже в гармонії. Іноді без світла, але – у гармонії.

До Дня Святого Миколая для багатодітних родин, які наразі мешкають у Харкові, організували святковий захід. Не залишили малечу й без подарунків. Для дітлахів до 3 років – 350 комплектів зимового одягу та 400 новорічних наборів із солодощами. Реалізувати це вдалося за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та міського голови Ігоря Терехова. Але це ще не всі сюрпризи, що підготували до зимових свят.

ОЛЕКСАНДР ВЛАСЕНКО ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ У СПРАВАХ СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
Ми підтримуємо всі багатодітні родини, ми з ними постійно на контакті. Нашим департаментом буде проводитись 24 числа захід у метро, щоб це було безпечно для дітей та їхніх батьків. І, в цілому, Харківська міська рада підготувала ще багато новорічних свят для дітей нашого міста.

Не забув завітати на свято і сам Святий Миколай. Охочі могли загадати йому будь-яке бажання. Та, діляться, насправді у всіх воно тільки одне.

МАРІЯ ЛОЖЕШНИК БАГАТОДІТНА МАТИ
Ми хочемо миру й, щоб у нашому рідному місті, у Харкові, все було добре. І взагалі, у нашій всій країні.