Соглашение о предоставлении административных услуг

18.10.2012 17:44   -
Автор:

Підписи та печатки на угоді посадових осіб -  новий крок у спрощенні взаємодії громадян та влади. Тепер не тільки дозволи, а і будь-яки довідки з міліції , з архітектурно-будівельної інспекції, Держкомзему та ще восьми обласних управлінь можна буде отримати у єдиному міжвідомчому вікні. Для бізнесу, де час – гроші, це давноочікувана можливість.

Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
-Наша с вами работа заключается в том, чтобы мы могли с человеческим лицом выполнять качественно поставленную перед нами задачу.  Мы дали возможность людям поверить в то, что они могут здесь заниматься своим делом. Так же хочу сказать, что только совместная работа всех органов власти дает ответ всем, что мы вместе можем сделать больше, и качественнее, и лучше, и своевременнее.

Підписання угоди дає можливість не тільки встановити чіткі вимоги до надання адміністративних послуг, а і створює для громадян та підприємців простий та прозорий механізм взаємодії з владою, що обов’язково відзначиться на пожвавленні ділової активності, впевнений губернатор.  
     
Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації
 
-Если бизнес используя свои возможности, свои коммуникации, будет позитивно рекламировать Харьков как территорию, где выгодно и интересно вести бизнес, вести свои дела и не переживать за свои инвестиции – приток прямых инвестиций в наш регион увеличится в разы и значит будут созданы новые рабочие места и поступления в бюджеты всех уровней будут удовлетворять все запросы, которые люди сегодня перед нами ставят.

Скоротити час та витрати на біганину по чиновниках – головна мета створення єдиного міжвідомчого вікна.  Наприклад нещодавно, з подання Президента України, Верховна Рада ухвалила постанову про зменшення вдвічі переліку платних послуг Держкомзему. З двадцяти дев’яти залишилося тільки тринадцять, шістнадцять стали безоплатними.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.