Соцработники Харькова принимают поздравления с профессиональным праздником

30.10.2015 17:56   -
Автор:

У Харкові в системі соціального захисту населення працюють понад дві тисячі співробітників. Це ті люди, які завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує.
Адже вони стикаються з разними сферами життя людей, вирішують питання щодо забезпечення житлових субсидій, пенсій та пільг, проблеми з працевлаштування, планування сім"ї та соціальної адаптації.  

Тетяна Нестеренко заступник начальника відділу соціальної допомоги управління праці та соцзахисту населення Московського району

Это моё, помогать людям и все коллеги, которые со мной работают, все они преданы работе. Потому что в соцсфере могут работать только те люди, которые могут общаться с людьми, помочь, пойти навстречу.

Надання послуг соціальної сфери в Харкові вийшло за якістю набагато вперед у порівнянні з іншими містами України, зазначила віце-мер Світлана Горбунова-Рубан, і в цьому велика заслуга саме соцпрацівнків.  

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

Харьковский городской голова поручил передать это спасибо за работу, которую вы проводите и всегда проводили самым наилучшим добросовестным образом.  Второе, что я хотела бы сделать, это попросить у вас всех прощения за то, что я научила вас так безотказно работать, как лошадей, невзирая ни на что и вопреки всему.

Тож  одною з головних задач міських владників, зазначила віце-мер, є організація планомірної системної роботи всієї соціальної сфери, збільшення кількості працівників, реалізація постанови Кабміну, щодо нарахування надбавок до зарабітньої плати. Ну а сьогодні напередодні свята – заслужені нагороди. Кращі соцробітники отримали почесні грамоти та подяки міського голови Геннадія Кернеса. І ще один подарунок для всіх співробітників соцслужби – це подорож до Харківського дельфінарію.