Снег в Новобаварском районе убирают дворники и спецтехника

11.02.2020 13:36   -
Автор:
Замело так, як не було за всю зиму. Сніг почав сипати вже з третьої години ранку вівторка. Він йшов не зупиняючись ні на хвилину, лише час від часу посилювався та переходив у мокрий. Знаючи прогноз від синоптиків харківські двірники були готові до погіршення погодних умов. Тож вийшли на свої бойові пости на годину раніше, ніж зазвичай. Новобаварський район. Вулиця Переможців. За пару дворів – виїзд з Харкова. Тут як і в центральних районах міста наповну працювали двірники – звільняли пішохідні доріжки та внутрішньокварталки від снігових заметів.
 
Наталя Зеленська начальник Новобаварського філії КП "Харківблагоустрій"
 
Сніг – це завжди радість для малечі, а для нас працівників КП "Харківблагоустрій" – це іспит. Люди, які виходять зранку на роботу повинні йти з гарним настроєм, щоб вони вийшли і сніг був почищений, щоб було все посипано. У нас в Новобаварському районі о 6 годині ранку вийшло 110 працівників з лопатами. На допомогу їм вийшло 4 трактори – 2 "Киа", 2 "Білорусь-320",  а також засоби малої механізації. Це 6 мотоблоків. Мокрий сніг приліпає до лопати, дійсно, відвалами тракторів краще підбирає. Але зараз закінчиться сніг і ми управимося зі своєю роботою і тротуари будуть прочищені і буде комфортно нашим людям. 
 
І зробити це було потрібно у 590 дворах та на 110 вулицях, що є у Новобаварському районі, додає Наталя Зеленська. Робота не з легких, кажуть комунальники, проте боротися з наслідками негоди для них вже давно не іспит, були зими і більш снігові. Проте не все так просто у роботі. 
 
Наталя Зеленська начальник Новобаварського філії КП "Харківблагоустрій"
 
Хочу звернутися до мешканців наших, щоб вони дивились яка буде погода не паркували машини, для того щоб ми краще почистили сніг. Для того щоб їм краще було виїзджати потім з дому, для того щоб їм краще було просуватися. Для того щоб краще гулять з дітьми було. (СК) Щоб було комфортно і удобно, щоб вони всі були з настроєм. Щоб наш Харків процвітав і щоб наші люди раділи, що працюють такі добросовісні, такі активні дворові наші робочі!