Словаччина визнала російський режим терористичним – NEWS REVIEW

17.02.2023 13:45   -

Словаччина визнала росію країною-спонсором тероризму. Як передає видання Aktuality, депутати ухвалили резолюцію, в якій засудили «війну рф проти України, напади на цивільні об’єкти та енергетичну інфраструктуру». Крім цього, прийнята й резолюція щодо створення «спеціального трибуналу для розслідування злочинів росії в Україні».

Американські сенатори повторно внесли резолюцію щодо визнання дій рф в Україні – геноцидом. Про це пише «Голос Америки». «Настав час уряду США назвати це тим, чим воно є, і співпрацювати з нашими союзниками, щоб провести розслідування та притягнути до відповідальності винних у цій жорстокості», – сказав співавтор резолюції, сенатор Джим Ріш.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Член Комітету парламенту з питань нацбезпеки Федір Веніславський вважає, що окупанти готуються до інтенсивного застосування авіації в Україні. Головна мета «нанести удари по наших системах протиповітряної оборони, по тих польових складах, які зараз є. Ми це розуміємо, ми до цього готові і усвідомлюємо всі загрози», – цитує Веніславського «УНІАН».

ОСТАННІ НОВИНИ