Слова напутствия и книжки о первой столице в подарок получили выпускники Фрунзенского района Харькова

11.05.2012 17:39   -
Автор:

Для одинадцятикласників сімдесят третьої школи сьогодні все що пов"язано з навчальним закладом в останнє – і така урочиста лінійка, і дзвоник, і останній урок. І навіть вальс на подвір"ї їх першої альма-матер – останній. Ці випускники стартують у доросле життя.

Маргарита Ексарова,  учениця 9 класу спеціалізованої школи № 73:

-Хочу реализоваться полностью. Чтобы у меня всё в жизни получалось. Чтобы я когда-нибудь пришла в школу и с такой же честью, уверенностью в себе поздравила учителей и оправдала все их надежды, для меня это очень важно.

Випускники сьогодні і дев"ятиклассники, адже деякі з них мають намір вступити до інших навчальних закладів і тому теж прощаються зі школою. Голова Фрунзенського району Тетяна Топчій разом з одинадцятикласниками виконала доручення Народного депутата України Ірини Горіної – вручила їм пам"ятні листи зі словами напуття та подарунки – книжкИ "Перша столиця".  

Ірина Горіна,  народний депутат України:

-Девятиклассники… я бы им пожелала хорошо подумть и сделать свой выбор правильно. Этот выбор возможно повлияет на их жизнь и здесь конечно не ошибиться и сделать его правильным, но конечно с учётом того багажа знаний, который они приобрели. 

Ольга Бойко,  учениця 9 класу спеціалізованої школи № 73:

-Последний звонок, слова напутствия. Они нас поддерживают, вдохновляют на новые действия, дают надежду, что мы их оправдаем.

А дванадцятого травня і всі одинадцятикласники Фрунзенського району разом з атестатом про середню освіту отримають в подарунок – книжкову версію "Перша столиця".

Анжела Сушко, Сергій Перець, Харьковские Известия.