Слон Аун из Харьковского зоопарка получил в подарок ко Дню Рождения большой фотоаппарат

11.11.2019 13:45   -
Автор:
Свято одного з найбільших вихованців. Слону Ауну з Харківського зоопарку виповнилося 22 роки. Його поява на світ унікальна, кажуть його доглядачі, адже це був перший випадок народження слона в стаді без втручання людей в практиці європейських зоопарків. Народився Аун Нейн Лей, що в перекладі з бірманського "народжений переможець", у Емменському зоосаді, що в Голландії. А в Харків приїхав у віці 5 років. 
 
Як справжній голландець за походженням, але вже як 17 років харків'янин за пропискою, слон Аун відкритий та щирий. І відразу зрозуміло, чи в гарному настрої багатотонник з хоботом або не в дусі, кажуть його доглядачі. У День народження настрій був святковим та позитивним.
 
Жанна Сивуха прес-секретар Харківського зоопарку
 
Для того, чтобы вернуть нашего именинника в детство, мы, как в добром мультфильме, подарили слону фотоаппарат! Сделали его из тыквы, моркови, яблок, капусты, свеклы, петрушки, бубликов и хлеба. Съедобный фотоаппарат получился очень аппетитным и реалистичным. Еще бы! Тут и объектив, и вспышка, и даже вылетающая из объектива птичка. Ведь именно от нее зависит качество фото и отличное настроение! 
 
Побачивши подарунок, додає Жанна Сивуха, слон Аун обережно почав загрібати бублики, тобто наповнення фотоапарату, після чого зосередив свою увагу на диво-птиці.
 
Жанна Сивуха прес-секретар Харківського зоопарку
 
Одним движением хобота захватил свеклу, потом клюв-морковь и глаз-бублик. С особым хрустом и аппетитом полакомился объективом-тыквой, а вот зелень петрушки воспринял просто как украшение. Вкусный фотоаппарат Аун съел буквально дочиста, собрав остатки лакомства хоботом. А это значит, что с подарком имениннику мы угодили!