Сквер “Дружба” засадили разноцветными фигурами

16.06.2015 16:16   -
Автор:

У сквері "Дружба", що по Московському проспекту, не покладаючи рук працюють харківські озеленювачі. Кожну рослину вони виймають з горщика і розмішають у вже розкреслені лінії. Роботи тут чимамало, діляться комунальники бо працюють вже другий день. На цей об'єкт дизайнери запланували висадити 20 000 квітів.

Наталія Логвінова озеленювач СКП "Харківзеленбуд"

Идёт высадка петуний трёх цветов – белая, красная и тёмно синяя. Высадка идёт в рабатки и так же в цветник большой. Идёт высадка ромбами, ну и будет у нас на большой клумбе рисунок. Планируем из цветов высадить птицу.

До цього, розповідає Наталія Логвінова, озеленювачам прийшлося добре попрацювати аби підготувати три газони під посадку. Справа в тому, що минулоріч на цих клумбах була висіяна газонна трава, рослина пустила досить сильне коріння. Тож комунальникам прийшлося спочатку перекопати землю, а потім в ручну вибрати коріння. Після висадки рослин у яскраві та різнокольорові панно їх ретельно польють водою. Інакше спека не дасть можливості рости петуніям. Подібний механізм своєї роботи озеленювачі використовують по всьому місту.

Наталія Логвінова озеленювач СКП "Харківзеленбуд"

После этого объекта мы переходим на Марашала Жукова на бульвар Слинько, там буде высажено 40 000 петуний. До этого у нас была проделана работа по проспекту Гагарина, там было высажено 180 000 цветов разных. Там чорнобрывцы и петуния.