Скільки звернень харків’ян виконали комунальники за час повномасштабного вторгення

15.02.2023 17:53   -

85 тисяч. Таку кількість звернень з початку повномасштабного вторгення надіслали харків’яни, здебільшого заяви стосувалися ремонту житлового фонду. Левова частка звернень – закриття контурів та ремонт покрівель. Також харків’яни прохали відремонтувати конструктиви будинків.

Загалом було відпрацьовано 65,1 тис. звернень. Зокрема щодо покрівель у 1,1 тис. будинків, вхідних груп – у 393, стін – у 327, вікон – у 4 тис. будинків.

Крім ремонту житлового фонду, комунальники продовжують розчищати дощеприймальні колодязі від снігу та криги. Ці роботи провели на пр. Гагаріна, вул. Руставелі, вул. Полтавський Шлях, вул. Мар’їнській, вул. Матюшенка, вул. Дерев’янка, вул. Шевченка, вул. Москалівській, пр. Любові Малої, вул. Морозова, вул. Баркалова, вул. Малогончарівській, вул. Благовіщенській.

Також робітники промили ділянку зливостоку на вул. Владислава Зубенка, прочистили ділянки водовідвідних канав та лотків на вул. Чугуївській, вул. Біологічній, вул. Кібальчича, вул. Радіотехнічній, вул. Костянтина Калініна та Нетеченському бульварі. Прибрали сміття, гілки та дерева, що впали, на ділянці берегів річки Лопань, у районі набережної Мічуріна, відремонтували оглядовий колодязь на вул. Академіка Вальтера та очистили грати водовідвідної канави на вул. Лелюківській.

Прибирання проводять не лише на річці, а й на вулицях. Двірники щоденно розчищають дороги Харкова від снігу та криги.

У роботах з прибирання снігу в місті Харкові станом на 9:00 15 лютого було залучено 1987 робітників комунальних підприємств. Також працювало 19 одиниць автотракторної техніки. У тому числі на прибудинкових територіях, що обслуговує КП «Харківблагоустрій», сніг прибирали 1686 дворових робітників.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Комунальники зауважують, що піщано-сольової суміші вистачає, адже більша частина зими була безсніжною. Та й загалом усі служби намагаються працювати як злагоджений механізм, до робіт залучаються усі комунальні підприємтва, аби кожен клаптик міста-героя був під наглядом відповідних бригад.

ОСТАННІ НОВИНИ