“Сказка о забытых игрушках”. В Харькове открылась главная ёлка городского головы

24.12.2015 13:59   -
Автор:

Низка новорічних свят для харківської малечі стартувала. Сьогодні в театрі опери та балету відкрилася головна ялинка міського голови. Захід, який триватиме до 6 січня, планує відвідати 50 000 маленьких глядачів.

Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови

У нас уже не первый год по инициативе Харьковского городского головы Геннадия Кернеса проходят такие мероприятия, совершенно бесплатные мероприятия для деток. И всем это мероприятие очень нравится, здесь царит такая радостная атмосфера – улыбки, смех, радость. Всё то, что мы хотим, чтобы в следующем году было у наших детей.

"Казка про забуті іграшки". Новорічний мюзікл з такою назвою цьогоріч поставили сценаристи для дітей. У виставі приймає участь понад 600 юних артистів. За сценарієм головні герої – лялька, ведмедик та робот не потрапляють на новорічну ялинку.  

Аби потрапити на свято герої казки відправляють до феї гарного настрою. Вона їм і підказує, що слід зробити добрі справи, аби бути на ялинці. Під час подорожі герої казки примирують два ворогуючі сімейства – гномів та фей. Ця своєрідна постановка "Ромео і Джульєти", але на дитячий манер закінчується весіллям.

Потрапляють герої і до країни машин. Де допомагають впоратися з армією роботів. Останнєю доброю справою забутих іграшок є допомога Пінокіо в країні ледацюг.

Не обійшлося на святі і без головного гостя – Діда Мороза. Той завітав зі своєю онукою Снігуронькою.

Всі діти, що сьогодні завітали на мюзікл отримали масу задоволень. Кажуть, позитиву та посмішок вистачить на цілий рік. З чим і вітають усіх!

Маргарита четвероклашка

В новый год можно пожелать всякого и счастья и здоровья, но самое главное это мир, это чтобы не было войны, это куча друзей, которые тебе помогут.