Скандал с “зелёнкой”, обвинения, и новая болезнь Тимошенко

21.07.2012 23:16   -
Автор:

Сергій Власенко, захисник Юлії Тимошенко:

-Они завтра б..дь напишут, что Власенко …дь сношается с животными. Ну что за бред? хорошо, хорошо, я поняла.

Вже згодом у нардепа інша реакція. Факт візиту до Кабулу Власенко вже не заперечує.

Сергій Власенко ,захисник Юлії Тимошенко:

-Коли ви останній раз були в Кабулі? Я там був у січні 2010 року, я був там один раз. Я скажу так, насправді, там є цікаві, там є цікаві моменти. Я був у складі офіційної делегації.

Які саме моменти там видались Власенку цікавими він не розповідає. Згідно ж з оприлюдненими документами в інтернеті стає зрозуміло навіщо нардеп літав в Афганістан.

-"Громадянин України Сергій Власенко, кілька разів бував в Афганістані, зустрічався з керівництвом компанії "Афган Імералд". Темою переговорів є контрабандний вивіз коштовних каменів з Афганістану. Власенко відмовився від легальної відправки дорогоцінних виробів."

Про візити не заперечує, а про все інше…

-Це повна брехня! Брехня, якщо вам таке слово більше подобається.

І знов повертається до теми Тимошенко. Відправляється провідати бранку у лікарні. За кілька хвилин з"являється перед журналістами – обличчя в нього зеленого кольору.

Сергій Власенко, захисник Юлії Тимошенко:

-Вот это знак качества моей работы!

Майже пів пляшки. Стільки зеленки, за словами Власенка, невідома дівчина виплеснула йому в обличчя. Інцидент стався перед входом до лікарні. Після – кривдниця втекла. Але за кілька хвилин Власенко впізнає її, мовляв переглянув відео поки змивав зеленку.

Сергій Власенко ,захисник Тимошенко:

-Мені тут показали деякі ролики молодих регіонів, дуже подібна на одну із них.

Наступного дня опозиційний сайт розповсюдив матеріал у підозрюваних – лідер молодіжної організації – Марія Столярова.  Довго терпіти наклепи на свій рахунок дівчина не стала – вийшла на прес-конференцію.

Марія Столярова:

-Меня обвиняют в безумном поступке, который я совершить не то чтобы не могла, а просто вообще кто это мог совершить. Я хочу сделать заявление нивчём подобном я не была замешана и не буду замешана.

Під час інцинденту із Власенком, Марія Столярова була на роботі, каже її керівник. Якщо міліція вимагатиме це засвідчити – жінка обіцяє це підтвердити.  

Олена Таркіна ,директор центру соціальних служб:

-Она утром находилась на работе, во второй половине дня она провела несколько социальных инспектирований. Она посетила 3 семьи, провела жилищно-бытовые обследования этих семей. Документально это у нас всё есть.

Зустрічі із Власенком Марія не боїться, бо переконує – вини на ній немає. Але сподівається, що захисник Тимошенко за безпідставні звинувачення вибачиться. Цього не сталось. Що стосується наступного пункту піар програми Власенко виконати його не забув. Розповів журналістам про те, що поскаржився до прокуратури через випадок із зеленкою. Щоправда зробив це "взагалі". Бо конктертного ім*я і прізвища свого кривдника у скарзі так і не вказав.

Сергій Власенко, захисник Юлії Тимошенко:

-Я подав позавчора як я і говорив заяву на ім"я генерального прокурора України, оскільки мова на мій погляд іде про злочин,я кий передбачен частиною 1 статі 346 Кримінального кодексу України.

Заяву подано, чого не скажеш про випадок восени 2010го. Тоді в одному зі столичних ресторанів на нього напали двоє чоловіків. Коли Власенко сидів за столом, його вдарили кулаком в обличчя, перевернули на нього страву, розлили сік і притиснули до стіни. Чому тоді нардеп не скористався своїм правом недоторканості, пояснює його колишня дружина Наталія Окунська.

телефоном Наталія Окунська, колишня дружина С. Власенка:

-Я думаю, что тогда он знал, кто эти люди. Он знал за что они его бьют, точнее даже не бьют, а выливают борщ на голову и поэтому он промолчал. Иначе было бы крику как и сейчас. Но это замяли, замяли кстати БЮТовцы все. Потому что когда это всё выложилось в интернет, то тогда он лично убирал из интернета все записи по поводу этого избиения, значит он чего-то боялся. Он достаточно многим людям насолил и многих кинул.

Ображені на Сергія Власенка і харківські лікарі. Від нього вибачень за образи вони не дочекались досі.

Микола Хвисюк, президент Харківського медичного товариства:

-И почему-то я оказался для Власенко – дибилом. Т.е. он считает, что мы дибилы, что мы такие, сякие, что мы незнаем ничего.

Терпіти таке ставлення харківські лікарі надалі не збираються і тому написали колективного листа до Верховної Ради, щоб там розглянули цей інцендент.

Дмитро Черепов ,головний лікар міської лікарні № 17:

-Мы на вчерашней день собрали 12.500 подписей людей, которые готовы высказать своё имя в поддержку, что мы не согласны с оскорблениями и мы требуем извинений перед этим всем.

Поки вибачень не пролунало, Власенко продовжую сипати новими діагнозами. Тепер про дивний висип який уразив Тимошенко.

Сергій Власенко ,захисник Юлії Тимошенко:

-Два тижні назад Юлія Володимирівна була уражена невідомим захворюванням, яке уразило майже 50 відсотків шкіри її тіла.

Ірина Фурса ,лікар-невропатолог ЦКЛ № 5:

-Ничего нового с Юлией Владимировной после последнего отъезда доктора Хармса не  произошло. Поэтому ничего нового в её состоянии не произошло чего бы он не видел. Лечение он расписал в последний день отъезда. Он её осмотрел, ознакомился с её имеющимися дополнительными методами исследования, составил план и уехал до следующего приезда у нас этот план есть и всё, что он написал – мы выполняем.

Скарги на здоров"я у Тимошенко посилюються якраз перед судовим засіданням. Найближче -  заплановане на понеділок. На нього бранка знову не збирається.  Свою відмову мотивує традиційно – поганим самопочуттям. Це вже шостий раз як екс-прем"єрка відмовляється брати участь в розгляді справи по ЄЕСУ.