Сиротам и детям из малообеспеченных семей в горсовете помогут с летним отдыхом

24.05.2016 13:46   -
Автор:
Відпочивати влітку мають всі діти без виключення. І особливо це стосується тих, хто волею долі був позбавлений батьківського піклування. В цьому в міській раді впевнені. Тому й для сиріт з Харківського дитбудинку цього літа традиційно влаштовується незабутній відпочинок. 
 
Ольга Деменко директор Департаменту освіти Харківської міської ради
 
Вот уже три года подряд наши ребята из детского дома имеют возможность два раза в году отдыхать в Италии. Сейчас у нас в детском доме всего пятьдесят детей, поэтому половина из них отдыхает в Италии на зимних каникулах и половина на летних каникулах. 
 
Є, розповідає Ольга Деменко, і категорія дітей, які не позбавлені батьківського піклування. Втім, можливості повноцінно відпочити вони все ж не мають. Таким в міськраді теж обіцяють допомогти. 
 
Ольга Деменко директор Департаменту освіти Харківської міської ради
 
Более полутора тысяч детей из малообеспеченных семей будут посещать пришкольные лагеря бесплатно. Будут получать питание бесплатно. На эти цели из городского бюджеты выделено около четырехсот тысяч гривен. 
 
В пришкільних таборах, запевняють в міському Департаменті освіти, на дітей очікуватимуть спортивні, культурні заходи, повноцінна розважальна програма та здорове, правильне харчування.