Синоптики рассказали, когда в Харькове выпадет снег

23.11.2018 13:10   -
Автор:
Хоча в багатьох районах Харківської області вже випав сніг, у Першій столиці його досі не було. Але синоптики попереджують о погіршені погодних умов. Ще в суботу харків'яни зможуть насолодитися сонячним днем,  хоча буде трохи вітряно. Вдень 24 листопада очікується до -1, а вночі до -5. А ось вже в неділю, з самого ранку небо покриється хмарами, тому після обіду синоптики обіцяють дрібний сніг, що йтиме до вечора, а опівночі може змінитися на дощ. І вже 26 та 27 листопада – погода поліпшуватися не буде. 
 
Внаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада у Харківській області очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, 27 листопада у південних та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с.
 
А взагалі, згідно з прогнозами синоптиків, початок зими буде радувати українців надзвичайно спокійним та стійким характером, без різких змін температури і рясних опадів. Однак у Укргідрометцентрі не залишають можливість і невеликого потепління в середині місяця. Але, згідно з прогнозами, ближче до новорічних свят зима нагадає про себе більш міцними морозами, ожеледицею та снігом.