“Сімейний пікнік” у Манжосовому яру – естафета родинних свят триває у Харкові

28.09.2020 14:56   -
Автор:
Місцем проведення сімейного пікніку став мальовничий Манжосов яр. Саме тут організатори заходу облаштували для мешканців Київського району комфортабельні зони відпочинку і куточки для проведення майстер-класів.
 
Розваги до душі знайшлись для кожного: конкурс на найбільший слайм, виготовлення м’яких іграшок, фігурок з кольорового піску, плетіння браслетів зі стрічок тощо. Малечу веселили аніматори. Взяти участь у Шоу мильних бульбашок  та випробувати на собі аквагрим  теж охочих було вдосталь. 
 
Вероніка
 
Я думала, что тут не будет вот этого, а будут просто говорить, рассказывать. А когда пришла, я такое тут увидела!!! Такое увидела!!! И мне так тут понравилось!! Я сначала вот это захотела, потом это. Это просто самый лучший день в моей жизни! 
 
Облаштовані були затишні відокремлені одна від одної зони відпочинку з пуфами, шезлонгами, столами і лавками, цікавим оздобленням. Привернули увагу гостей і цікаві фотозони для сімейних фото. Все з дотриманням безпечної дистанції та санітарних вимог, зазначають організатори заходу.
 
Неллі Казанжиєва голова адміністрації Київського району
 
Мы хотим, чтобы в этот сложный период произошли мероприятия, которые объединяют семью. Для того, чтобы родители не просто пропагандировали здоровый образ жизни, например, или любовь к искусству, или любовь к родному городу, а для того, чтобы они вместе участвовали в мероприятии.
 
Цікаво, що активно відпочиваючі брали участь і в психологічних іграх. 
 
Світлана Остапцова  практикуючий психолог  
 
Все це в ігровій інтерактивній формі,де ми застосовуємо свої інструменти – кубики, фарби, метафоричні картки, олівці – якісь такі терапевтичні техніки, які допоможуть і зрозуміти про себе і налагодити стосунки.
 
Такі ігри допомагають родинам оцінити свій емоційний інтелект, навчитись розуміти себе, підказати, як батькам  взаємодіяти з дітьми, над чим треба попрацювати. Головна ідея заходу, говорять організатори, це  збереження сімейних цінностей, створення родинних традицій. Мешканці Київського району залюбки підтримали ініціативу, свято дійсно пройшло у теплому родинному колі, згуртувало людей.
 
Тетяна Миколаївна 
 
Надо объединять людей! Люди сильно сейчас в своих хлопотах, в своих проблемах. Надо их немножко объединять, чтобы они забывались о проблемах. Но проблемы все равно надо решать.
 
Анна 
 
Семейные ценности – это провести день с семьей. Ходить в парки, развлечения, сделать интересное ребёнку своему, чтобы он получил максимально удовольствия в жизни. Для родителей это самое главное – улыбка детей, счастье! 
 
Костянтин
 
Это детки – главное! И здоровье, и в доме, что бы был порядок!
 
Аліна
 
Хочется, что бы каждый день был для ребенка запоминающимся. Поэтому огромное спасибо организаторам, которые идут нам на встречу, помогают развлекать деток и делают их день незабываемым.
 
Гуляли у Київському районі  цілими родинами до пізнього вечора. Розважались, робили селфі у тематичній фотозоні, слухали пісні, ласували смаколиками. Естафету пікніків незабаром продовжать інші райони міста, говорять організатори.