Шри-Ланка, Египет или Гоа. Где харьковчане собираются встречать Новый год?

22.11.2019 13:19   -
Автор:
На ринку туристичних послуг пік сезону. Харків'яни вже зараз жваво бронюють путівки і планують свої новорічні та різдвяні свята, бо поки, кажуть експерти з туризму, можна знайти варіанти, коли "дешево і сердито". За даними фахівців, море, екзотика та тропіки – в пріоритеті. Хоча Альпи у харків'ян не відстають.    
 
Вікторія Ткаченко експерт з туризму 
 
Это Таиланд, Шри-Ланка, Индия – Гоа, Мальдивы, Бали. Очень много туристов, любителей катания на лыжах бронируют отели в горнолыжных курортах: Италии, Франции, Австрии. Турция сейчас начинает завоевывать популярность у наших горнолыжников.
 
Щодо цінової політики, то цьогоріч вартість турпутівок залишається на рівні 2018 року. Лише окремі готелі підняли ціну проживання до 6%. За даними моніторингу експертів, кожен четвертий харків'янин, який вирішив зустріти Новий рік та Різдво не в Харкові , а десь біля пальм, віддає перевагу бюджетному Єгипту. Мінімальна вартість такого туру для одного мандрівника, обійдеться в 400 доларів за тиждень. 
 
Вікторія Ткаченко експерт з туризму
 
Если мы говорим еще о каких-то бюджетных направлениях, то это автобусные туры в Европу – от 150 Евро на 4-5 дней. Если мы дальше идем по бюджету, по раннему бронированию – Шри-Ланка, Гоа, ОАЕ, – 3-4 звезды с вылетом из Харькова – это 500-550 долларов на человека. 
 
А ось за зустріч Нового року не за кордоном, а десь в українських Карпатах, родині з двох осіб доведеться віддати близько 10 тисяч гривень. Це за чотириденний відпочинок, суто проживання в готелі без екскурсій.