Школьников Киевского района поздравили с новогодними праздниками

03.01.2019 17:26   -
Автор:
Вражаючі декорації, яскраві костюми, виступи акробатів та сама казкова вистава "Снігобург", в якій кожен зміг взяти участь. Так школярів Київського району привітали з новорічними святами. Подібні заходи відбуваються щорічно, аби діти змогли насолодитися новорічними святами.
 
Неллі Казанжиєва голова адміністрації Київського району
 
Я от всей души поздравляю харьковчан, жителей Киевского района, наших деток, наших родителей, наших бабушек, дедушек с праздником. Желаю всем здоровья, солнечного настроения и радости в сердце.
 
Та, додала голова адміністрації Київського району, цьогоріч ця вистава була організована не лише за підтримки міськради, а й за сприяння народного депутата Олександра Грановського. Тож і політик також прийшов з усіма школярами Київського району подивитися новорічну виставу. Та привітав усіх з наступаючими святами і висловив подяку викладачам за їхню нелегку справу.
 
Олександр Грановський народний депутат України
 
Хочу обратиться к родителям, вижу, что немного их в зале, и преподавателям – для вас этот год был тяжелым, следующий будет лучше и вы не должны забывать, что на вас самая большая ответственность, вы занимаетесь нашим будущим, нашими детьми, поэтому всех с Новым Годом! Спасибо, друзья, все будет у вас хорошо! С новым наступающим годом!
 
Після вистави усі школярі отримали солодкі сюрпризи.
 
Ганна учениця 4 класу
 
Мне представление понравилось, снеговики, снежинка понравилась смешная, мистер Снежинский тоже прикольный получился.
 
Олексій учень 3 класу
 
Дуже сподобалось, там багато було різних героїв, мені сподобалось там ігри разні, сподобалось танцювати.