Школьники Дзержинского района в зоопарке

16.06.2012 18:48   -
Автор:

Зранку поблизу зоопарку не проштовхнутися. Близько триста п*ятдесяти малюків з дванадцяти шкіл Дзержинського району – в очікуванні екскурсії. Для них вона – безкоштовна. Бо ці дітлахи виявилися найкращими в конкурсі, що проводився між пришкільними таборами. Малеча малювала, складала та читала вірші.

Кіра Ковальська, 11 років:

-Мы выиграли в конкурсе – "Мой отряд самый лучший", мы уже ездили в дельфинарий, а теперь в зоопарк

Валерія Куца ,8 років:

-Мы на асфальте рисовали рисунки, а потом мы писали сочинение, что наш отряд самый лучший.

Такий подарунок для малечі  – ініціатива народного депутата Валерія Писаренка. І хоча знайти дитину, яка не бувала в зоопарку неможливо, але на сьогоднішню зустріч із тваринами очікували всі.

Кіра Ковальська ,11 років:

-Мы конечно сами ходили в зоопарк, но как бы с друзьями сходить конечно хочется, все к сегодняшнему дню готовились, очень как бы хотели прийти, все собирались, мы с девочками договаривались, что будем брать.

Діана Ахалая ,10 років:

-Вообще соскучилась за крокодилами, по львам, по буйволам – они очень красивые, у них такая шерсть согревает их и белые медведи они очень красивые, когда я была в зоопарке, он спал, он так красиво спит!

Такими подарунками для дітей Дзержинського району обмежуватися не будуть. Підтримувати талановиту малечу будуть і надалі.