Школа № 2 святкує 50-річний ювілей

24.12.2012 19:06   -
Автор:

Шкільна форма і піонерська краватка, парта і ручка з пером – все як і 50-т років тому, коли у другій школі, що тільки відкрилась, розпочалися перші уроки. Антоніна Чижикова понад 40 років пропрацювала тут вчителькою. Тож пам'ятає ті непрості рОки становлення.    

Антоніна Чижикова колишя вчителька школи № 2

-Семью свою часто не видела так как надо, не отдавала должное. Всё посвящала детям. Мы здесь работали с утра и до вечера. Было тяжело. У нас было 8-х классов А,Б,В,Г,Д,Ж и З, а сейчас один.

Музей історії школи вирішили відтворити і колишні, і теперішні учні. Адже, кажуть, їм є чим пишатися. Тут виховали чимало видатних людей. Ось і Немат Абдуллєв – гордість школи. Він чемпіон України з карате. Всі його нагороди займають почесне місце. Хлопець запевняє, його успіхи – заслуга вчителів.    

Немат Абдуллаєв учень 11 класу школи № 2

-Мне постоянно говорили из тебя может быть спортсмен, давай иди в спорт. Они меня направили и вот пошло понеслось и начал развиваться. Год за годом и в течение 4 лет добился вот таких успехов.

А випускник Олексій Гавинський на ювілеї з концертом. Його колишні вчителі – тепер його прихильники.

Значення школи у встановленні кожного не можливо переоцінити, переконана народний депутат України Ірина Горіна, яка приїхала привітати вчителів і учнів з ювілеєм.  

Ірина Горіна народний депутат України

-Школа – это ценности, которые мы несём потом в свою большую дальнейшую жизнь. Безусловно, школа – это очень важно. И я как народный депутат всё что я смогу сделать и в материальном плане, и в методологическом и любой поддержке я школам нашего района буду оказывать.

Для всієї школи таки йнеобхідний і бажаний подарунок – сертифікат на музичний комплекс, який вручила Ірина Горіна.  

А ще визнання успіхів всього педагогічного колективу – вчителів було нагороджено грамотами та подяками.

Анжела Сушко, Євген Карпенко, Харьковские Известия.