Школа № 115 превратилась в “Одесский дворик”

09.10.2019 14:45   -
Автор:
Незважаючи на холодну погоду, у 115 школі Новобаварського району панує атмосфера морського курорту. Свято осені батьки та учні навчального закладу вирішили провести у стилі одеського двору. Для гостей підготували смаколики та запальні танці. Ганна Хмелевська – мати учениць 3 та 4 класів. Розповідає: разом з доньками зробила своїми руками печиво та мармелад.
 
Ганна Хмелевська мати учениць школи №115
 
В этом году решили выбрать морскую тематику, очень интересная тема, совсем не похожа, но в то же время оригинальная. Вот все подготовились: кто пираты, кто какие-то матросы. Все пришли с угощениями, дарами моря. Атмосфера душевная, теплая, детки танцуют, все замечательно. Сейчас еще горячий чаек выпьем и все будет отлично. 
 
До свята долучилися не тільки учні, а й випускники школи. Такі заходи об'єднують покоління та допомагають відчути себе справжньою родиною, розповідає організатор Микола Шатний. Крім цього, за його словами, морська тематика дарує тепло в осінню негоду.
 
Микола Шатний педагог-організатор школи №115
 
Тільки закінчилось літо, не всі встигли відпочити, не всі отримали від літа тих емоцій яскравих, тому захотілося Одесу саме з тих мотивів, що досі хочеться моря, відпочинку, теплого сонця. А такими речами може зігріти, я думаю, Одеса. 
 
І такі заходи у Новобаварському районі є традиційними та проходять в усіх школах та дитсадках.