“Схід і Захід разом”. Представители харьковских общественных организаций посетят 5 западных областей Украины и презентуют коллегам проекты “Единой социальной сети”

06.07.2016 16:45   -
Автор:
На площі Конституції зібралися представники громадських організацій, які є також членами харківської "Єдиної соціальної мережі". Вони збираються відвідати Полтаву, Київ, Житомир, Чернівці та Хмельницький, аби зустрітися зі своїми колегами – працівниками управлінь соцзахисту населення та лідерами громадських організацій соціального спрямування. За словами віце-мера Світлани Горбунової-Рубан, Харкову є, що презентувати на заході:
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Рассказывать будем о работе нашей "Единой социальной сети", которая работает уже 17ый год. И члены "Единой социальной сети" – это наши общественные организации, их уже больше 100. Которые выполняют социальный заказ, которые реализовывают на территории города Харькова социальные проекты. А эти проекты заключаются в том, что: социальная услуга, востребованная территориальной громадой, оказывается не государственной структурой, а общественной организацией! И это дает нам возможность, практически, закрывать любые человеческие проблемы, с которыми к нам обращаются.
 
Також під час візиту, – говорять самі учасники заходу, у планах відвідати міські центри реабілітації дітей-інвалідів, територіальні центри надання соціальних послуг та інші соцустанови міст-партнерів. Аби обмінятися досвідом і об'єднати Схід і Захід.
 
Віктор Давіденко представник харківської ГО "Спілка ветеранів АТО"
 
Продвигаем вперед программы правительства и общественных организаций. Хотим поделиться своим опытом и узнать, что они делают в других областях… такие же организации.
 
Ольга Борисова доктор історичних наук, професор Луганського національного аграрного університету
 
Луганчани тут, в Харкові є. Ми їх всіх знаємо… Ми теж беремо в цьому участь. Ми вже тепер -харків'яни! Так що, ми любимо і Луганськ, ми любимо Харків, ми любимо Україну.