Що харків’яни дивилися в YouTube у 2019 році. ВІДЕО

28.12.2019 11:55   -
Автор:
Так, наприклад, у році, що минає, найпопулярнішим відеороликом на хостингу, пов'язаним з Харковом, став запис про те, як проходили водохресні купання в Саржиному яру.
 
Нічого незвичайного: люди в купальних костюмах під дрібним снігом хрестяться і занурюються в джерело. За рік відео набрало близько 2,36 млн переглядів. Ролик опубліковано на каналі VAL ANN, більша частина контенту на ньому присвячена темі відпочинку в українських містечках.
 
 
Далі, але з великим відривом, слідує ролик "Зеленський в Харкові порвав всіх і жорстко розніс чиновників за ліс", опублікований на одному з фан-каналів президента. Відео набрало 1,39 млн переглядів. На ньому президент і прем'єр-міністр під час візиту до Харкова влітку 2019 року слухають доповіді харківських лісників і представників Державної екологічної інспекції, прокуратури, поліції і СБУ в регіоні стосовно незаконної вирубки лісів.

Майже стільки ж – 1,39 млн переглядів – набрало відео про те, як пройшло 9 травня в Харкові, опубліковане на каналі "Новини Харкова". У ході урочистих заходів на Меморіалі виникли перепалки між проросійськими активістами та поліцією. Також на ролику знятий процес покладання квітів, у якому, крім інших, взяв участь мер міста.

668 285 переглядів набрав ролик під назвою ""Прогресивна" молодь Харкова", оприлюднений на каналі SECURIKA. Це відео зняте камерою спостереження, що знаходиться на сходинках Земельного банку. На кадрах зафільмовано, як харків'яни влаштували громадський туалет в центрі міста прямо на сходинках будівлі банку і паркової зони.

539 608 переглядів набрав випуск сайд-проекту Євгена Синельникова "Вдома краще", присвячений Харкову. Вийшов він на каналі "Орел і решка", який має більш ніж 2,5 мільйонів підписників. Проект присвячений українським містам, їхнім пам`яткам та мешканцям.

Багато курйозних подій у Харкові хоч і були на слуху, активно обговорювалися в соціальних мережах і породжували дискусії, проте в тренди місцевого YouTube не увійшли. Наприклад, усього 43 437 переглядів набрав ролик про те, як в селі під Харковом у скрині, який виготовили в будинку моди Louis Vuitton, сім'я пенсіонерів збеігала кукурудзу для курей. Скрині виявилося не менше 120 років, оригінальність артефакту була підтверджена, але про це подружжя не підозрювало. Відео на своєму каналі виклали "Вікна-новини".